Is Azijn echt slank? Hoe kan het je helpen om af te vallen?


Is Azijn echt slank? Hoe kan het je helpen om af te vallen? / dieet

Het gebruik van azijn als afslankhulp is snel een populaire praktijk aan het worden en de vraag hoe azijn afslanken is er eentje die veel mensen zich afvragen. Jarenlang hebben velen van ons diëten geprobeerd die ons een slank figuur hebben gegarandeerd en velen zijn teleurgesteld over de resultaten na veel inzet en hard werk.

De eenvoudige verklaring van waarom Azijn lyses

Hoewel het nu populairder dan ooit is, bestaat het appelcider-azijndieet al sinds de jaren 1970. In het begin werd het gebruik van appelciderazijn voor gewichtsverlies alleen gedaan in combinatie met kelp, vitamine B6 en lecithine. Deze cocktail zou het metabolisme van het lichaam verhogen en dus sneller vet verbranden.

Tegenwoordig kan appelciderazijn alleen worden gebruikt en de voordelen ervan worden ondersteund door publicaties zoals het "European Journal of Clinical Nutrition", dat een verband vaststelde tussen appelazijn en controle van bloedsuiker en insulinespiegels na een maaltijd rijk aan koolhydraten. Met het gebruik van appelciderazijn, voelde iedereen die het gebruikte twee keer zo vol. Ze worden ontdekt zodat ze in verschillende analyses en onderzoeken over de hele wereld te vinden zijn. Er moet dus worden geconcludeerd dat azijn dun is.

Het moet ook gezegd worden dat appelciderazijn op zich geen wonder is. Bij het gebruik van het product mag de persoon die het dieet volgt niet de illusie hebben dat hij alles en alles in zicht kan eten dat blijft afvallen. Het gebruik van azijn met een zorgvuldig dieet en regelmatige lichaamsbeweging zal echter goede resultaten opleveren.

Het gebruik van appelciderazijn is gericht op het versnellen van het metabolisme en het bijkomende voordeel van het verlagen van cholesterol. Het bevat een redelijke hoeveelheid pectine die het cholesterol verlaagt en mogelijk het geheim achter de vetverbrandende effecten van azijn is.

Wat is een azijn dieet?

Azijn, vooral de appel, wordt al eeuwenlang in de volksgeneeskunde gebruikt als een natuurlijke remedie tegen veel dingen en om de algemene gezondheid te bevorderen. Het dubbele fermentatieproces wordt gebruikt voor hele appels om appelciderazijn te produceren. Omdat azijn niet wordt gefilterd of gedistilleerd, blijven de aanwezige vitaminen en mineralen intact. Er zijn aanwijzingen dat appelciderazijn behoorlijke hoeveelheden enzymen, organische zuren en vitamines bevat die de bloedsomloop kunnen helpen verbeteren en diabetes en artritis onder controle kunnen houden.

De relatie tussen azijn en gewichtsverlies is echter nog steeds een zaak met tegenstrijdige standpunten. Terwijl voorstanders van het azijn dieet wijzen op de effectiviteit van voeding voor het vermogen om de eetlust te onderdrukken en het metabolisme te verbeteren, weerlegt de medische gemeenschap duidelijk het azijndieet om af te slanken als een modinha.

Apple Cider Vinegar: Good Shape gebruiken

Het gebruik van appelciderazijn om te helpen bij gewichtsverlies vereist dat de gebruiker vóór elke maaltijd tussen één en drie theelepels van de vloeistof neemt. Door dit te doen, zal azijn het metabolisme verhogen terwijl de eetlust vermindert.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Check out het geheime recept van de beste drank detox voor je lichaam
  • Werkt Apple Azijn voor cholesterol? Hoe te nemen?
  • 5 soorten azijn en zijn voordelen
  • Waar gaat Apple Azijn voor? Voordelen en tips

Voor degenen die beginnen, is het aanbevolen om te beginnen met een theelepel voor elke maaltijd, geleidelijk aan te verhogen voor een paar weken. Voor diegenen wiens magen de vloeistof niet goed verdragen, zijn er appelazijnpillen die dezelfde functie vervullen.

Het azijndieet adviseert de persoon die het dieet maakt om twee eetlepels azijn net voor de maaltijd in te nemen en het regime een week tot een maand te volgen. Als een persoon het moeilijk vindt om de pure appelcider azijn te nemen, kan het worden verdund in water of gemengd met honing, citroensap of ahornsiroop. Het feit is dat appelciderazijn een zeer zure smaak heeft. Het drinken van azijn vlak voor de maaltijd laat meestal een onaangename smaak achter in de mond. Door deze zure mond voel je je minder hongerig. Ook hebben mensen de neiging minder te eten of de portiegrootte te verminderen. De zure aard van appelciderazijn helpt ook om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen door de secretie van bepaalde spijsverteringsenzymen te verbeteren die helpen om voedsel beter te verteren, waardoor het metabolisme wordt verbeterd.

Hoewel appelciderazijn bij de meeste supermarkten kan worden gekocht, is de oplossing die wordt gekocht bij speciaalzaken meer aan te bevelen, omdat deze meer vatbaar is voor rauwe en ongefilterde azijn, met meer krachtige effecten. Advies van gezondheids- en voedingsspecialisten wordt met name aanbevolen als u niet bekend bent met het product.

Voors en tegens van het Apple Cider azijn dieet

Samenvattend kan worden geconcludeerd dat, hoewel er substantieel wetenschappelijk bewijs is voor het appelciderazijn dieet, dit azijndieet indirect kan helpen om gewicht te verliezen door het verminderen van calorieën en het verminderen van honger.Een ander punt ten gunste van het azijndieet is dat er geen van de bijwerkingen zijn die typisch worden gevonden na het innemen van pillen die efedrine of cafeïne bevatten. Samenvattend kan iemand het appelcider-azijndieet gebruiken om af te vallen, maar alleen in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging en een uitgebalanceerd dieet, en toch zonder wonderbaarlijke resultaten te verwachten.

Kent u iemand of heeft u zelfs het azijndieet geprobeerd? Als het werkt, hoe verliest de Diet of Vinegar dan? Zo niet, wat was je fout? Reageer hieronder.