Vetmakende banaanvitamine? Voordelen en tips


Vetmakende banaanvitamine? Voordelen en tips / dieet

Als er één ding is tussen het dieet van de mensen die moeten afvallen en de mensen die moeten afvallen, is het feit dat beide processen op een gezonde manier moeten gebeuren, zodat elk de voedingsstoffen biedt die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Ongelooflijk, ze kunnen dezelfde ingrediënten meenemen naar hun maaltijden, maar met verschillen in portiegroottes, eten en bereiding en begeleidingen.

Neem de banaan als voorbeeld. De vrucht wordt beschouwd als een gezonde voeding en dient als een bron van voedingsstoffen zoals koolhydraten, eiwitten, vezels, calcium, fosfor, mangaan, magnesium, ijzer, kalium, koperzink, vitamine B6 en vitamine C.

 • Zie ook: Voordelen van banaan voor gezondheid en fitness.

Het kan worden gevonden in programma's voor gewichtsverlies en afvallen. Maar gebeurt dit in relatie tot alle recepten die leiden tot bananen? Is banaanvitaminen bijvoorbeeld vetmesting?

Laten we dit recept beter leren kennen en zien hoe het fitness kan beïnvloeden.

Is banaan vitamine vetmesting?

Het is belangrijk om te weten dat het antwoord op deze vraag is gekoppeld aan de ingrediënten die het recept gebruikt. Er zijn verschillende versies van de vitaminevoorbereidingsmodus van bananen, die op verschillende manieren het lichaamsgewicht beïnvloeden.

Dus, om verwarring te voorkomen, zullen we een versie van de drank gebruiken om te begrijpen of de banaan-vitamine vetter is. Welnu, het recept dat we hebben gekozen, bestaat uit twee middelgrote bananen, 200 ml halfvolle melk en 2 eetlepels honing.

Dit recept levert in totaal vier porties op. De caloriewaarde van de hele vitaminekruik is 416 calorieën, maar elke kop heeft 104 calorieën. Zelfs als we een deel twee keer zo groot vinden, dat wil zeggen, in plaats van 4 porties, levert het recept slechts 2 op. Toch is 208 calorieën geen bedrag dat alleen verantwoordelijk is voor het maken van iemand dik.

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Kan banaan het dieet volgen? Speciale tips
 • Babaganuche Vetmesten? Calorieën, receptlicht en hoe
 • 10 Banana Vitamin Recepten om af te vallen
 • 8 ontbijtideeën Licht

Het bedrag is niet klein, maar het is niet overdreven, toch? Als de persoon de drank gebruikt in een gecontroleerde en gezonde maaltijd, wordt niet verwacht dat dit grote problemen met het gewicht oplevert.

Ze kan bijvoorbeeld de bananenvitamine nemen en een halve appel eten in de middagsnack of de drank gebruiken als ontbijt, vergezeld van een plak volkoren brood met een beetje magere kaas.

Als de persoon van plan is om aan te komen, wat ze kan doen is twee porties van de banaan vitamine nemen of de drank begeleiden naar andere voedingsmiddelen die gewichtstoename zoals avocado of twee sneetjes brood met gestremde melk stimuleren.

De vezels 

Vezel is een belangrijke voedingsstof voor het spijsverteringsstelsel en ook voor diegenen die willen afvallen, omdat het bijdraagt ​​aan de bevordering van verzadiging van het lichaam. Als het lichaam verzadigd is, is het veel gemakkelijker om de eetlust onder controle te houden en daarmee de inname van calorieën.

Twee middelgrote bananen brengen in totaal 6,2 g vezels op. Dus onze schatting is dat elk van de vier porties van de bananenvitamine 1,55 g vezels zal brengen. De hoeveelheid is niet te hoog, maar het kan wel bijdragen aan een uitgebalanceerd dieet, dat al andere vezelbronnen in maaltijden overweegt.

En de banaan-vitamine met haver? Wordt ze dik? 

Nu we hebben gezien of de banaan-vitamine dik wordt, laten we een tweede versie van de drank bekijken, in een recept dat naast bananen, honing en melk, ook twee eetlepels havermout in vlokken brengt.

Wanneer we de calorische inhoud van haver toevoegen, hebben we een totale vitamine-inname van 520 calorieën. Hiermee berekenen we dat elk van de vier porties van de drank 130 calorieën bevat, of 260 als het een dubbele portie is. Het aantal neemt toe, maar het is nog niet zo exorbitant, toch?

Zo kan drank zowel in het dieet verschijnen om aan te komen als om af te vallen, op voorwaarde dat het op de meest geschikte manier voor elk doel wordt gebruikt, zoals we aantonen in het onderwerp van het eerste recept van bananenvitamine.

Neem gewoon een deel van de bananenvitamine met haver die geschikt is voor het doel dat u hebt en pas het voedsel aan dat geschikt is voor elk doel.

Voor degenen die willen afvallen, is een speciaal voordeel van haver dat het vezelgehalte in de drank toeneemt. Met twee eetlepels stijgt de totale waarde van de pot van 6,2 g naar 9,1 g. Dat wil zeggen, elk deel van de vitamine is ongeveer 2,3 g vezels.

Zoals we hebben gezien, bevordert de voedingsstof verzadiging voor het menselijk lichaam. Een van de vezels die wordt aangetroffen in haver, bètaglucaan genoemd, staat erom bekend dat het gevoel van verzadiging toeneemt.

Hiermee hebben we een "Up" het potentieel voor verzadiging dat de drank met zich meebrengt, en nog meer hulp om de eetlust en de calorie-inname gedurende de dag onder controle te houden.

Banaanvitamine voor gewichtstoename

In het algemeen hebben bananenvitaminen die gericht zijn op het verkrijgen van lichaamsgewicht andere ingrediënten die gericht zijn op het verhogen van de hoeveelheid calorieën en proteïne. Gebruikelijke ingrediënten zijn haver, honing, wei-eiwit, muesli en ander fruit, samen met melk.

Banaanvitamine voor gewichtsverlies 

In het algemeen gebruiken banaanvitaminen voor afslanken afgeroomde melk, slechts een banaan, havermout en sommige andere ingrediënten voor verzadiging zoals chia of vlasmeel, die ook rijk zijn aan omega-3 vetzuren.

De aanwezigheid van een eiwitpoeder zoals albumine of wei-eiwit is ook mogelijk, vooral als de vitamine vóór of na bodybuilding of algemene oefening moet worden ingenomen. Het doel is om verzadiging en elementen voor spieropbouw te bieden.

Andere voordelen van drinken 

Nu we weten dat banaanvitamine vetmestend is als dat uw doel is, net zoals het u kan helpen gewicht te verliezen, zullen we andere voordelen zien die de drank kan brengen. Om dit beter te begrijpen, laten we elk ingrediënt scheiden om enkele van de voordelen te presenteren die ze kunnen bieden.

- Banana 

 • Verbeterde spijsvertering, dankzij het vezelgehalte;
 • Het is een bron van kalium, een mineraal dat essentieel is voor de beheersing van de bloeddruk en belangrijk voor de gezondheid van de nieren;
 • Biedt antioxidanten aan het lichaam, die helpen tegen vrije radicalen die ziekten veroorzaken zoals kanker en promoters van vroegtijdige veroudering;
 • Het dient als brandstofbron voor, tijdens en na het beoefenen van weerstandsoefeningen.

- Halfvolle melk

 • Het is een bron van eiwitten - er zijn 6,4 g in elke portie van 200 ml. De voedingsstof is belangrijk voor de vorming van spieren, haar en huid en voor spiercontractie, het helpt het immuunsysteem en vermijdt hormonale veranderingen;
 • Het levert ook calcium, een mineraal dat nodig is voor de ontwikkeling en het onderhoud van gezonde botten en tanden;
 • Melk is ook een bron van kalium, die de bloeddruk onder controle heeft;
 • Een onderzoek gepubliceerd in de krant Artritis zorg & onderzoek (Zorg en onderzoek naar artritis, gratis vertaling), die afkomstig is van het American Institute of Rheumatology, gaf aan dat de dagelijkse melkconsumptie werd geassocieerd met een afname van de progressie van osteoartritis. De aandoening bereikt de gewrichten en wordt gekenmerkt door de degeneratie van kraakbeen en verandering van de omliggende botstructuren.

- Mel

 • Het is ook een bron van antioxidanten en draagt ​​zo bij aan de strijd tegen vrije radicalen;
 • Het is begiftigd met antibacteriële eigenschappen, zoals uitgelegd door de directeur van Honey Research Unit van de Universiteit van Waikato in Nieuw-Zeeland, Peter Molan;
 • Verlicht hoest - een onderzoek onder 110 kinderen toonde aan dat boekweithoning de nachtelijke hoest verliep en de slaapkwaliteit verbeterde;
 • Het is probiotisch, dat wil zeggen, het helpt bij nuttige bacteriën die de gezondheid van de darm verbeteren en de opname van voedingsstoffen vergemakkelijken;
 • Gezondheid van de huid: vanwege de antibacteriële werking kan honing verschijnen in schoonheidsmaskers en helpen de huid hydrateren en voeden.

Bekijk hier alle honingvoordelen voor gezondheid en fitness.

- Haver

 • Het heeft geen gluten - het kan worden geconsumeerd door mensen met gezondheidsproblemen die de inname van de stof verhinderen of hebben gekozen om het uit te sluiten van hun dieet;
 • Bron van vitamines en mineralen zoals mangaan, fosfor, magnesium, koper, ijzer, zink en B-vitamines;
 • Dient ook als een bron van antioxidanten;
 • De bèta-glucaan die in haver wordt aangetroffen, helpt om het totale cholesterolgehalte en de slechte cholesterol (LDL) -tarieven te verlagen. Vezel wordt nog steeds geassocieerd met verlaagde bloedglucosespiegels en de groei van nuttige bacteriën in het spijsverteringskanaal;
 • Haverzemelen worden toegeschreven aan het effect van het verminderen van obstipatie bij ouderen.

Bekijk hier alle voordelen van haver voor gezondheid en fitness.

Laatste overwegingen

Wat uiteindelijk bepaalt of de banaan-vitamine vet wordt of afvallen, is niet het enige feit dat het wordt geconsumeerd. Wat het verschil maakt, is hoe het wordt geconsumeerd.

Zoals we hier hebben gezien, kan het in beide diëten werken, zolang er veranderingen worden aangebracht met betrekking tot de portiegrootte en het voedsel dat met de drank in de maaltijden wordt meegeleverd. Of het nu uw doel is om aan te komen of af te vallen, het is belangrijk om te weten dat het cruciale verschil niet door de vitamine zelf wordt gemaakt.

Wat de veranderingen tot stand zal brengen die nodig zijn om het ideale en gezonde gewicht te bereiken, is een volledige verandering in dieet en levensstijl. Dus als u weet dat u moet aankomen of afvallen, raden wij u aan een goede voedingsdeskundige te zoeken. Het helpt u het juiste voedselprogramma voor uw geval te vinden en leert u de beste manieren om banaanvitamine te gebruiken.

video:

Dus, vond je de tips leuk?

Wordt banaan-vitamine voor jou vet of afvallen? Met welk doel drink je dit drankje? Reageer hieronder!