Moet je watermeloenzaad eten of niet?


Moet je watermeloenzaad eten of niet? / dieet

Velen van ons hebben mythen gehoord over het slikken van watermeloenzaden sinds de kindertijd - wie heeft de moeder niet horen zeggen dat een watermeloen in je maag zal groeien als je de zaden doorslikt?

Waarschijnlijk heb je je in de loop van de tijd gerealiseerd dat dit niet waar is. Maar hoe dan ook, kun je de watermeloenzaadjes wel of niet eten? Zijn ze echt veilig of zelfs gezond om te verteren?

Zorg ervoor dat watermeloenzaden 100% veilig zijn om te eten. In feite bevatten watermeloenzaden veel voedingsstoffen waarvan u zeker wilt genieten. In plaats van altijd te spugen, is het de moeite waard om het af en toe eens te proberen!

  • Zie meer: Voordelen van Watermelon Seed - voor wat het dient en eigenschappen.

Black Seeds x White Seeds

Een veelvoorkomend verhaal dat je misschien hebt gehoord, is dat witte zaden veilig zijn terwijl zwarte zaden dat niet zijn, of omgekeerd. Welnu, overweeg deze mythe uit de hand.

Beide zijn veilig om te eten, en de enige reden waarom ze er anders uitzien is alleen hun volwassenheid. De donkerder gekleurde zaden zijn rijp en vruchtbaar, terwijl witte zaden zijn hoe alle zaden eruitzien wanneer ze zich beginnen te ontwikkelen.

In principe lijken alle zaden lichtgekleurd, maar naarmate ze groeien en zich ontwikkelen, worden ze donkerder en hebben ze een zwarte, rode of bruine kleur. Witte zaden kunnen niet worden gebruikt om een ​​watermeloenplant te planten en te laten groeien omdat ze onvruchtbaar zijn, maar beide soorten zijn eetbaar.

Voordelen van Watermelon Seeds

Watermeloenzaden bevatten veel voedingsstoffen, waaronder magnesium, dat helpt bij de metabolische functies van uw lichaam. De verrassende hoeveelheid gezond vet in deze zaden (ongeveer 51 gram per kop) kan de bloeddruk of het cholesterolniveau verlagen.

Met vitamine A voor de gezondheid van de huid, vitamine C om infecties en veel antioxidanten te bestrijden, zijn watermeloenen eigenlijk heel gezonde voedingsmiddelen, inclusief hun zaden.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • 5 recepten voor watermeloensap met gember
  • 8 watermeloen Vitamine voor gewichtsverlies recepten
  • 10 recepten voor Watermelon Juice Detox
  • 6 recepten voor watermeloen sap met melk - voordelen en hoe

Hoe Watermelon Seeds te eten

Een geweldige manier om watermeloenzaden te eten is door ze te laten ontkiemen en vervolgens te bakken.

Voor een meer praktische snack kun je de rauwe zwarte zaden 15 tot 20 minuten bakken en er een hapje op doen. Je kunt ook een mint smoothie maken met watermeloen en de zaden samen met de watermeloenpulp gooien.

Watermeloenzaden zijn volkomen veilig om te eten en bieden veel gezondheidsvoordelen. De kleur van het zaad maakt daar geen verschil in, en alle zaden zijn absoluut heerlijk!

Was je nog steeds bang om watermeloenzaadjes te eten of gebruikte je ze al? Kent u andere recepten om ze te gebruiken? Reageer hieronder!