Vangt of keert Yakult de darmen vrij?


Vangt of keert Yakult de darmen vrij? / dieet

Yakult is een gefermenteerde melk die is geproduceerd op basis van magere melk, lactobacillen en het probioticum dat bekend staat als Lactobacillus casei Shirota, zoals gemeld op de officiële website van het product. Ook volgens de pagina helpen deze groepen stoffen bij de regularisatie van darmfuncties en de bescherming van het spijsverteringsstelsel.

Naast de traditionele Yakult, Yakult zijn er nog steeds 40 versies, die voornamelijk is bedoeld voor een volwassen publiek, en Yakult 40 licht, dat is minder calorieën dan conventionele Yakult, zo meldde ook de officiële website van het product.

Houdt Yakult de darm vast of laat hem los?

Nu we weten dat het product belooft het spijsverteringsstelsel van ons lichaam te reguleren, zullen we begrijpen of dit betekent dat het Yakult de darm vasthoudt of losmaakt?

Nou ja, zelfs volgens de Yakult site, werd Lactobacillus casei Shirota ontdekt door een Japanse wetenschapper genaamd Minoru Shirota in 1930 en er zijn meer dan 80 jaar wetenschappelijk onderzoek, plus er 34 verbruikende landen en het bewijs van effecten van het product.

Een van de beloften van het merk is dat hun product helpt bij het voorkomen spijsverteringsstoornissen zoals diarree en obstipatie (verstopping) - het kan ook worden geïdentificeerd, respectievelijk, zoals de zeer losse darm en constipatie.

Een in 2011 gepubliceerd onderzoek in een Europees medisch tijdschrift wees uit dat het Lactobacillus casei Shirota (gevonden in Yakult) verbeterde de symptomen van constipatie van 89% van de deelnemers die tijdens het experiment werden geëvalueerd.

Ook volgens de pagina werd een significante afname van de aangehouden darm waargenomen, een grotere frequentie van de intestinale beweging en de verbetering van de consistentie van de feces.

Aan de andere kant bleven de symptomen van gas en een opgeblazen gevoel hetzelfde en de Lactobacillus casei Shirota kan maaggerelateerde gasirritatie en intestinale zwelling alleen niet genezen.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Kleeft melkschil de darm of laat deze vrij?
  • Vangt of laat Guava de darm vrij?
  • Zit er gelatine in of houdt u de darm vrij?
  • 3 recepten van Yakult Homemade Light

De Yakult kan worden gepresenteerd als een van de probiotische producten gevonden in de Braziliaanse markt en stoffen die darmtransit kan versnellen, met behoud van het evenwicht van darmbacteriën en het volume van intestinale microvilli, door het kweken van het contactoppervlak voor de spijsvertering en opname van voedingsstoffen in het lichaam.

De onevenwichtigheid van de bacteriën in ons organisme kan een infectieus proces uitlokken, dat in de darm problemen veroorzaakt zoals constipatie, diarree en / of ontstekingen.

De chirurg spijsvertering Fabio ATIII legt uit dat onderzoek dat de deregulering in de darm wordt in verband gebracht met gezondheidsproblemen zoals allergieën, obesitas, inflammatory bowel disease en het prikkelbare darm syndroom is gebleken.

Deze informatie vertelt ons het antwoord op wie vraagt ​​of Yakult de darm vasthoudt of losmaakt: het product kan daadwerkelijk de gevallen van de darm versterken, waardoor het in de darm vrijkomt.

Als u een dieet met een aanzienlijk gehalte aan vezels te volgen, belangrijke voedingsstoffen voor de goede werking van het spijsverteringsstelsel, is al gebruik van het product gemaakt en nog steeds lijdt onder de constipatie, is het de moeite waard op zoek naar medische hulp om de beste manier om te weten behandel de aandoening voor u en als het niet is geassocieerd met een soort van ziekte.

De diarree 

Voortbordurend op onze discussie over de kwestie van Yakult die de darm vasthoudt of losmaakt, behandelen we in dit onderwerp gevallen waarin de darm te los zit, dat wil zeggen als er een beeld is van diarree.

Volgens informatie van de Nationaal centrum voor informatie over biotechnologie (National Center for Biotechnology Information, NCBI, acronym in English) Amerikaanse National Library of Medicine (National Library of Medicine), in milde gevallen van diarree, krijgen mensen soms de begeleiding van het nuttigen van probiotische voedingsmiddelen, zoals Yakult, naast het drinken van veel water.

NCBI legde ook uit dat zogenaamde probiotische producten speciale micro-organismen hebben, zoals bacteriën en gisten, en waarvan wordt aangenomen dat ze zich richten op de darm, waar het de kiemen remt die diarree veroorzaken, waardoor het lichaam ze beter kan bestrijden.

Ook volgens de NCBI, Cochrane-samenwerking, een internationaal netwerk van onderzoekers, hebben relevante onderzoeken met betrekking tot probiotica en acute diarree geanalyseerd om uit te zoeken hoe zij kunnen helpen bij de behandeling van de aandoening.

Volgens de NCBI vonden de onderzoekers 63 onderzoeken over het onderwerp, waaraan meer dan 8000 mensen deelnamen. De meeste deelnemers waren volgens het rapport kinderen met diarree van minder dan twee weken en probiotica via verschillende producten zoals yoghurt, melk en speciale formules voor baby's met capsules of poeder.

De NCBI zei ook dat uit het onderzoek bleek dat probiotica de duur van de ziekte met gemiddeld één dag hielpen verminderen. De onderzoekers berekenden ook hoeveel mensen diarree na drie dagen kwijt waren.

Als het werk van de Cochrane-samenwerkingongeveer 34 van de 100 mensen die geen probiotica gebruikten, werden na drie dagen genezen van diarree, terwijl ongeveer 55 van de 100 mensen die probiotica consumeerden na drie dagen geen diarree meer hadden.

De NCBI legde ook uit dat, met andere woorden, probiotica de diarree sneller deed verdwijnen in 21 van de 100 gevallen. Het bureau merkte echter ook op dat in het onderzoek niet werd vastgesteld of een voedingsmiddel of probiotisch product effectiever is dan een ander.

Hoewel het heeft gemeld dat de studies vrijwel geen bijwerkingen hadden en beweerden dat probiotica over het algemeen goed worden verdragen, heeft de NCBI gewaarschuwd dat er een kans is dat bacteriën en gist van probiotica in sommige gevallen infecties kunnen veroorzaken bij mensen die het immuunsysteem erg zwak of lijden aan bijzonder ernstige ziekten.

Daarom is het voor degenen die deze problemen hebben het altijd het beste om uw arts te raadplegen over de beste manier om darmen of diarree te behandelen. Hetzelfde geldt voor iedereen die ooit is gediagnosticeerd met elke vorm van ziekte of aandoening die constipatie of diarree veroorzaakt.

De meeste probiotica zijn geen medicijnen 

De expert in microbiologie en voeding, Arthur Ouwehand, legt uit dat de meeste probiotica niet de functie hebben om als medicijn te worden gebruikt, hoewel ze bepaalde fysiologische functies van het organisme kunnen ondersteunen die het verminderen van het risico op een ziekte mogelijk maken.

Sprekend over Yakult waarschuwde gastro-enteroloog Charles Cattano dat hij het product hoog in suiker acht en adviseerde dat er waarschijnlijk minder calorische manieren zijn om uw dosis probiotica te krijgen.

Het is dus altijd de moeite waard om naar de voedingswaarde-kaart van probiotische producten te kijken en uw suikergehalte te controleren voordat u het naar huis neemt.

  • Zie meer: Probiotisch voedsel voor uw dieet.

Yakult en diabetes 

Op zijn officiële website betoogt het merk dat er verschillende soorten diabetes zijn, die afhankelijk van de aandoening verschillende behandelingen vereisen en diabetici adviseren om hun arts te vragen of ze Yakult kunnen gebruiken.

Gelooft u dat Yakult de darm vasthoudt of losmaakt? Neem je het vaak? Reageer hieronder!