Vitanol A voor vlek Werkt het? Voor en na, Hoe te gebruiken en Tips


Vitanol A voor vlek Werkt het? Voor en na, Hoe te gebruiken en Tips / schoonheidsleer

In een gel of crème wordt Vitanol A bestemd voor de behandeling van cutane photoaging, huidveroudering door blootstelling van de huid aan zonlicht en brengen signalen donkere en lichte vlekken, fijne en diepe rimpels en verandering van de oppervlaktemassa huid die ruwer, droog en schilferig wordt.

Foto-verouderende huid kan nog steeds de zogenaamde solaire keratosen, laesies die de meest oppervlakkige laag van de huid bereiken brengen. Ze vormen korsten en kunnen een huidkanker blijken te zijn.

Het product wordt ook gebruikt voor de behandeling van acne vulgaris, een veelvoorkomend probleem bij adolescenten en jonge mensen en dat wordt niet gekenmerkt door ontstoken mee-eters, puistjes met pus en grote stukken, gevoelige en rood.

Het gebruik van Vitanol A is actueel en is geschikt voor patiënten van 12 jaar of ouder. Het product wordt alleen op recept verkocht.

Vitanol A voor vlekken werkt?

Vitanol A voor vlekken werkt voor de behandeling van huidverduurzaming, waardoor donkere en lichte vlekken op de huid en acne ontstaan.

Het is echter niet mogelijk om te stellen dat Vitanol A voor vlekken 's nachts werkt. Dit komt omdat, volgens de bijsluiter van het product, verwacht wordt dat de resultaten voor de behandeling voor het maken van foto's met de huid 24 weken na de toepassing van het product verschijnen.

Om er zeker van te zijn dat Vitanol A voor vlekken werkt in relatie tot uw specifieke geval, moet u het product laten voorschrijven door uw arts en / of vertrouwde dermatoloog. Zelfs omdat het alleen met inkomsten kan worden verkocht, zoals we hierboven hebben gezien.

Bovendien moet de keuze tussen zalf of gel worden gemaakt door de dermatoloog, die zal bepalen welke formule het meest geschikt is voor uw patiënt.

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Vitanol A voor Stretch werkt? Voor en na, Hoe te gebruiken en Tips
 • Vlekken van minibusstrips?
 • Verlicht Minancora de huid zelfs?
 • Mininator voor stekels Werkt het?

Dus als iemand je wil lenen of een zalf of gel wil geven die je al hebt gebruikt, is het het beste als je het niet accepteert en pas gebruikt als je een medische verklaring hebt. Dit is vooral belangrijk vanwege het feit dat er contra-indicaties zijn voor Vitanol A en er zijn bijwerkingen van het gebruik van het product.

Bekijk enkele video's die een indruk geven van Vitanol A:

Voor en na 

Bekijk nu de volgende foto's en video's die u het voor en na gebruik van Vitanol A laten zien:

contra-indicaties 

Mensen jonger dan 12 jaar die overgevoeligheid voor tretinoïne of andere producten met de formule component littekenvorming (littekenweefsel in het lichaam geleid door scherpe voorwerpen), ontstekingsprocessen in de huid, verschillende bronnen van infecties, brandwonden huid, eczeem (acute of chronische ontsteking die jeuk, zwelling en roodheid veroorzaakt) en elke chronische huidaandoening mag geen gebruik maken van Vitanol A.

Na ontvangst van de medische indicatie voor het gebruik van het product, is het raadzaam om hem om te praten over een aandoening, vooral met betrekking tot de huid je hebt en over elke vorm van medicijnen die u gebruikt om te zien of er geen gevaar is dat zoiets gebeurt een of ander type geneesmiddelinteractie.

Bijwerkingen 

Bij gebruik van het product bestaat het risico van de volgende bijwerkingen:

 • Erytheem (roodheid van de huid veroorzaakt door dilatatie van de haarvaten) op de plaats van aanbrengen van Vitanol A;
 • Afschilfering van de huid;
 • Pijn in de huid;
 • Pruritus (ernstige tintelingen of irritatie van de huid die aanleiding geeft tot jeuk) op de plaats waar het product is aangebracht;
 • Huidirritatie;
 • Brandend gevoel op de huid;
 • Stekend gevoel op de plaats waar Vitanol A werd aangebracht;
 • Droogte van de huid;
 • Hyperpigmentatie (abnormale bruining met het uiterlijk van bruine, grijsachtige, zwarte, blauwachtige of groenachtige vlekken) op de huid;
 • Hypopigmentatie (voorkomen van witte vlekken) van de huid;
 • Uitslag op de plaats waar het product werd aangebracht;
 • Zwelling waarbij de toepassing van Vitanol A optrad;
 • Allergische reactie;
 • Atrofie van de huid.

Om een ​​aantal van deze effecten of andere bijwerkingen die samenhangen met het gebruik van Vitanol A proberen, onmiddellijk hulp van uw arts en / of dermatoloog om te weten hoe verder te gaan en te achterhalen of u moet stoppen of het einde van de behandeling met het product te zoeken. 

Hoe te gebruiken 

De frequentie waarmee het product wordt aangebracht varieert van patiënt tot patiënt, afhankelijk van de tolerantie van elk huidtype, en moet worden bepaald door de arts en / of dermatoloog controller.

Het gebruik moet 's nachts zijn en men moet geen zon innemen met het product dat in het gezicht wordt aangebracht. De aanbeveling is om de aangetaste gebieden zorgvuldig te wassen en te drogen voor het slapengaan en een laatste laag Vitanol A aan te brengen, lichtjes in cirkels te masseren.Na het passeren van de remedie mogen de aangebrachte delen niet in de aanwezigheid van licht zijn zoals de lamp, televisie of computer.

'S Morgens, bij het ontwaken, is de oriëntatie om de gebieden waar het product is aangebracht voorzichtig te wassen en droog, zonder te wrijven, met een schone handdoek.

Voor de behandeling van acne is de verwachting dat de werking van de crème of gel al vanaf de tweede of derde week van gebruik kan worden waargenomen en meer duidelijk wordt in de vijfde of zesde week. Wat huidveranderingen betreft, verschijnen de resultaten na 24 weken gebruik, zoals we eerder hadden gedaan.

Voor zowel de fotovorming van acne als de huid moet de behandeling worden voortgezet met minder frequente toepassingen na het verschijnen van bevredigende resultaten. Altijd zoals voorgeschreven door uw arts en / of dermatoloog, uiteraard.

Tijdens de behandeling met Vitanol A is het belangrijk om het dagelijkse gebruik van zonnebrandmiddelen niet buiten beschouwing te laten, omdat de huid dunner zal worden door het gebruik van het product, dat zuur is. Wie de beschermer niet gebruikt tijdens het aanbrengen van de crème of gel, lijdt aan blauwe plekken en brandwonden.

Kent u iemand die heeft gebruikt en beweert dat Vitanol A voor vlekken echt werkt? Heb je het nodig en wil je het ook gebruiken? Reageer hieronder!