Werkt Viva Hair? Formule, getuigenissen, voor en na


Werkt Viva Hair? Formule, getuigenissen, voor en na / schoonheidsleer

Op zoek naar mooi en gezond haar, worden veel mensen geconfronteerd met verschillende producten die ongelooflijke effecten op de draden beloven. Het is echter moeilijk om te weten of deze producten echt werken.

Viva Hair is een product dat, naast dat het samengesteld is uit natuurlijke ingrediënten, verschillende gezondheidsvoordelen van garen biedt. We zullen volledige informatie geven over de compositie en bespreken of Viva Hair werkt, zelfs op basis van de formule en getuigenissen en afbeeldingen van voor en na mensen die het product al hebben getest.

Viva Hair - What It Is

Viva Hair is een natuurlijk vitaminesupplement geproduceerd door Max Formula met een focus op de gezondheid van het haar. Het combineert verschillende stoffen waarvan bekend is dat ze de gezondheid van het haar bevorderen, waardoor uw haar sterker en gezonder wordt.

De capillaire structuur wordt voornamelijk gevormd door keratine, een eiwit dat wordt gevormd door een reeks aminozuren die structuren zoals haar en nagels vormen.

Studies tonen aan dat de keratine-deficiëntie is een belangrijke oorzaak van de schade aan het haar, toen zij en andere voedingsstoffen verloren gaan op een dagelijkse basis als gevolg van blootstelling aan de zon, wind, apparatuur warmte drogers en strijkijzers, alsmede chemische behandelingen zoals borstels progressief. Dit alles schaadt de draden, die hun kracht, glans, zachtheid en vitaliteit verliezen door het verlies van voedingsstoffen.

Viva Hair werkt als een complex van vitamines, aminozuren en mineralen om al deze voedingsstoffen om de structuren aanwezig zijn op de hoofdhuid, de haarfollikels en de draden zodat het haar weer gezond en sterk zal groeien herstellen bieden.

formule 

Viva Hair presenteert in haar samenstelling verschillende voedzame ingrediënten die beloven voordelen te brengen voor het haar. Onder hen biotine wij, collageen, selenium, zink, pyridoxine, chroom, vitamine A, pantotheenzuur (vitamine B5), batana extract (Caribisch Oil), ijzer, vitamine C, vitamine B3, vitamine E, vitamine B2, vitamine B1, koper, vitamine D en vitamine B12.

- Biotine

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Snel haargroeimiddel - 10 meest gebruikte
 • Werkt Pill Food? Voor en na, wat dient en hoe te nemen
 • 5 Voordelen van vitamine C voor haar
 • Werkt Homemade Hair Tonic? Types en zorg

Wordt ook wel vitamine B7 genoemd en fungeert als een grote bron van eiwitten voor haar. Biotine helpt om de hoofdhuid te voeden en helpt haar om te groeien meer gezondheid vanwege de directe werking op de haarfollikel, en stimuleren de productie van keratine.

- Collageen

Net als op de huid is collageen ook aanwezig in de hoofdhuid. Het werkt door de regio van de hoofdhuid te versterken en de elasticiteit van de weefsels te vergroten. Dit bevordert betere voeding en de groei van sterkere, dikkere en gezondere garens.

- Selenium

Selenium is een mineraal aanwezig Viva Haar dat helpt de sluizen beschermd tegen schade door vrije radicalen, die wanneer zij op de draden kan leiden tot vroegtijdige veroudering. Bovendien helpt het tegen micro-organismen zoals schimmels die roos veroorzaken.

- Vitamine A

Vitamine A is een van de beste vitaminen voor haar. Het is in staat om de draden te hydrateren en te versterken, waardoor het voorkomen van dubbele uiteinden wordt verminderd en het breken van de draden wordt geminimaliseerd. Bovendien is vitamine A een antioxidant die schade door vrije radicalen voorkomt, celbeschadiging bestrijdt en vroegtijdige haarveroudering tegengaat.

- Pantotheenzuur

Pantotheenzuur of vitamine B5 is een zeer belangrijk vitamine B-complex in garenvoeding. Naast het voeden en versnellen van de haargroei verbetert pantotheenzuur de kleur en glans van het haar.

- Extract van batana of ojon

Ook wel Caribische olie of Ojon-extract genoemd, batana-extract is een geweldige voedingsstof voor haar. Het is in staat om haarherstel te bevorderen, de primaire structuur van het haar te herstructureren, evenals glans en vitaliteit te bevorderen en het haar te beschermen tegen dagelijkse schade.

- Vitamine E

Vitamine E helpt bij het voorkomen van vallen en voeden van het haar, het bevorderen van een gezonde haargroei. Zoals vitamine A, vitamine E is een antioxidant verbinding die schade garen veroorzaakt door vrije radicalen die resulteren uit het natuurlijke verouderingsproces en als gevolg van onbeschermde blootstelling aan ultraviolette straling van zonlicht en schadelijke stoffen uit de lucht beschermd.

- Chrome

Chroom helpt bij het reguleren van vettigheid op de hoofdhuid, waardoor het haar schoon, mooi en gezond wordt.

- Pyridoxine

Pyridoxine of vitamine B6 bevat aminozuren die nodig zijn om de haarstrengstructuur in te vullen en een snellere en gezondere groei mogelijk te maken.

- Zink

Zink is een zeer belangrijk mineraal dat inwerkt op verschillende metabolische processen door het hele lichaam. Bovendien stimuleert het enkele enzymen en reguleert het hormonen die verband houden met de haargroei.

- IJzer

IJzer is een van de belangrijkste mineralen in het lichaam.Hun afwezigheid kan leiden tot bloedarmoede, wat een ernstig tekort is aan deze micronutriënt.

Omdat het deelneemt aan het transport van voedingsstoffen en zuurstof door de bloedrode bloedcellen, kan de afwezigheid ervan dof en zwak haar veroorzaken, omdat de vitaminen en mineralen uiteindelijk niet genoeg krijgen in de regio van de hoofdhuid.

De aanwezigheid van ijzer in Viva Hair werkt om een ​​goede doorbloeding te bevorderen en zorgt voor de aanvoer van voedingsstoffen die nodig zijn voor mooi en gezond haar.

- Vitamine C

Vitamine C stimuleert, naast de antioxiderende werking, de productie van collageen, versterkt het garen, houdt vocht vast in het haar en hydrateert garen.

- Vitamine B3

Vitamine B3 of niacine helpt de bloedsomloop in de regio van de hoofdhuid te verbeteren, waardoor meer voedingsstoffen en zuurstof de plek bereiken om het haar te voeden.

- Koper

Koper is een mineraal dat ook helpt om draden te voeden en vroegtijdige veroudering te voorkomen. 

- Vitamine D

De afwezigheid van vitamine D kan haaruitval tot gevolg hebben. Dus, de aanwezigheid van deze vitamine in Viva Hair werkt om de niveaus van andere voedingsstoffen die belangrijk zijn voor de gezondheid van het haar te reguleren, naast het versterken van het haar, het voorkomen van haaruitval en breuk. 

- Vitamine B12

Vitamine B12 of cobalamine is belangrijk omdat het cellulaire regeneratie in de hoofdhuid bevordert en dode of beschadigde cellen verwijdert die zorgen voor een gezondere groei van de draden.

Andere B-vitamines zoals vitamine B1 en B2 lijken ook bij te dragen aan de gezondheid en het goede uiterlijk van haar.

aanwijzing

Viva Hair werkt voor mensen die problemen hebben zoals:

 • Langzame of geen haargroei;
 • Haaruitval;
 • Geen glans op haar;
 • Haar zonder volume;
 • Kaalheidsborden;
 • Zwakke en broze draden. 

voordelen

Een van de belangrijkste voordelen die worden verwacht bij het gebruik van Viva Hair zijn:

 • Haarregeneratie;
 • Voeding van de hoofdhuid tot de draden;
 • Snellere groei;
 • Reductie van vallen, breuken en dubbele uiteinden;
 • hydratatie;
 • Kracht en vitaliteit van het haar;
 • Gereduceerde olie zonder haar te drogen;
 • Vervanging van keratine en aminozuren;
 • Antioxiderende effecten die helpen bij het beschermen en herstellen van beschadigde haarzakjes.

getuigenissen 

Hieronder vindt u enkele getuigenissen van mensen die het product hebben getest en goede resultaten hebben behaald.

"Ik was verrast over hoe snel Viva Hair werkte. Ik merkte het verschil heel snel ... al snel groeide mijn haar en werd het gezond. Zelfs in gebieden waar het al een beetje leeg was. Ik was onder de indruk!"- Evelin F. (kapper uit São Paulo).

"Mijn haar is eindelijk aan het groeien, glanzend en prachtig sinds ik Viva Hair begon te gebruiken. Ik kan niet nog een ander product voor mijn haar bedenken naast Viva Hair ". Anita S. (boekhouder in Rio de Janeiro).

"De brosse draden verdwenen en ook de ruimtes werden dunner. Mijn haar is mooi! Ik vond het geweldig! " Fátima S. (promotor van evenementen in Santa Catarina).

Voor en na

Sommige mensen hebben het vitaminecomplex Viva Hair al getest en de resultaten op blogs en websites gepost. Hieronder zie je voor en na foto's van Viva Hair en de veranderingen die zijn bereikt, zoals haargroei, hydratatie, glans en zelfs correctie van gebreken in de hoofdhuid.

 

Hoe te gebruiken

Viva Hair moet worden gebruikt volgens de instructies op het productetiket of zoals voorgeschreven door een voedingsdeskundige. Neem elke dag een capsule om de voordelen te zien.

Hoewel het alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is het niet aan te raden om meer dan één capsule per dag in te nemen, omdat de inname van extra voedingsstoffen in sommige gevallen schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Bijwerkingen

Viva Hair veroorzaakt meestal geen bijwerkingen. Het is alleen belangrijk om voorzichtig te zijn met mogelijke allergische reacties op een van de componenten van de formule.

Sommige mensen zijn bang om het product te gebruiken omdat ze horen dat Viva Hair vet wordt. Maar dit is een mythe. Over het algemeen is geen enkel type vitamine in staat gewichtstoename te bevorderen.

Sommigen van hen als vitamines aanwezig in het B-complex kunnen zelfs de eetlust stimuleren, maar geen type van vitamine-vetstoffen, omdat ze geen calorieën bevatten en alleen dienen om mogelijke voedingstekorten in het organisme te leveren.

Werkt Viva Hair?

Op internet zijn de meeste verslagen positieve rapporten ten gunste van het complex en slechts weinigen geven aan dat het product niet werkte. Daarom kunnen we uit de getuigenissen van gebruikers bevestigen dat Viva Hair werkt.

Wat we kunnen concluderen is dat Viva Hair een combinatie is van haar- en hoofdhuidnutriënten waarvan garens bij regelmatig gebruik kunnen profiteren als de oorzaak van schade aan je haar een slecht voedingspatroon is of onvoldoende opname van vitaminen en mineralen.

Het is echter noodzakelijk om te weten dat in sommige gevallen problemen met betrekking tot uw capillaire gezondheid andere oorzaken kunnen hebben dan voedingstekorten, zoals het gebruik van bepaalde soorten medicijnen, hormonale veranderingen, leeftijd en fysiek trauma zoals brandwonden of breuken in het kopgebied.

Op die manier kan het product werken voor sommige mensen die in feite een soort voedingstekort hebben dat schade aan de draden veroorzaakt. Als je voeding redelijk gebalanceerd en gezond is, zal Viva Hair waarschijnlijk niet veel verschil maken.

Kent u iemand die heeft gebruikt en beweert dat Viva Hair werkt? Ben je benieuwd naar het product? Reageer hieronder!