Je zult niet geloven wat deze zwangere tweeling kan doen


Je zult niet geloven wat deze zwangere tweeling kan doen / oefeningen

Het doen van een gymnastiekoefening zoals een handstand is voor niemand zeker een gemakkelijke taak. Maar dat is niet het geval met Julia Sharpe, een 27-jarige vrouw die niet alleen de beweging heel goed kon uitvoeren, maar ook deed toen ze 35 weken zwanger was - bijna negen maanden zwanger - en Ik verwachtte een tweeling.

Bekijk de video met de prestatie van het meisje:

Julia beoefent gymnastiek sinds ze twee jaar oud was en zette haar training voort tijdens de zwangerschap met de juiste opvolging door haar arts.

Het meisje zegt dat ze zo hard als ze kon trainde terwijl ze nog steeds op de baby's wachtte omdat ze net na de geboorte van haar kinderen terug naar de sportschool wilde.

Ze onthulde zelfs dat ze alles deed tot een bepaalde periode van haar zwangerschap. Toen ze echter 16 weken oud was, kreeg ze het advies van artsen om geen oefeningen te doen die de buik verzorgden en toen ze 28 weken lang rustte.

Pas toen ze 34 weken had voltooid, zeiden de artsen dat ze uit de rest kon komen en Julia kwam actief terug: "Ik deed nog een paar hand-stops, maar meestal liep ik gewoon en deed yoga," zei hij.

Na het bevallen van haar baby's in een keizersnede, wachtte de gymnast, die vaak wedstrijden voor herenkampioenschappen, slechts acht weken om terug te keren naar de wedstrijden.

In het begin gaf ze toe dat het ingewikkeld was en dat ze moeite had met het uitvoeren van de bewegingen die ze gewend was te doen. Maar nu voelt ze zich weer klaar om te concurreren: "Ik word elke week sterker en nu ik acht weken terug ben, begin ik me meer op mezelf te lijken. Ik heb het punt bereikt waarop ik mezelf zover kan zien te krijgen dat ik een paar maanden geleden was, "zei hij.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Moeder van 3 kleine kinderen leert hoe je thuis in vorm kunt komen
  • Ze weigerde de liefde van haar leven te trouwen totdat ze 50 kg verloor
  • Barbie Muscular: Girl with Doll Face Lift 180 Kg
  • Ex-verslaafd in remedies om af te vallen, verliest Gaucho 32 kg met voedselhereducatie

Het bewijs hiervan is deze video waarin Julia verschijnt om een ​​reeks oefeningen te doen in de vaste balk terwijl de tweeling wordt gedragen met een gewicht van ongeveer 5,5 kg:

Zou je je zwangere vrouw of zus iets laten doen wat lijkt op wat deze vrouw deed na 9 maanden? Denk je dat het veel risico's met zich meebrengt? Reageer hieronder!