Yoga Gewichtsverlies? Begrijp hoe het kan helpen bij gewichtsverlies


Yoga Gewichtsverlies? Begrijp hoe het kan helpen bij gewichtsverlies / oefeningen

Is een yoga dieet een foutje? Yoga is een Indiase kennis die mensen leert om hun lichaam en geest te beheersen. Het is geen oefenprogramma voor gewichtsverlies, hoewel het een manier is om dit te doen, afhankelijk van wat je oefening van het lichaam kan vereisen.

Een yogasessie is gebaseerd op verschillende disciplines. Er zijn 5 veel voorkomende typen: Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Iyengar en Bikram. Je kunt ze meer herkennen aan hun naam in de moedertaal. Hatha betekent ademhaling en meditatie; Vinyasa, bestaat uit basishoudingen en discipline van de ademhaling; Ashtanga wordt poweryoga genoemd; Iyengar is lichaamshouding; en Bikram is sensuele yoga. Ongeacht het type yoga dat je besluit te proberen, yoga slims omdat je lichaam zal worden uitgeoefend.

Yoga emagrece door verschillende vormen, zoals:

Yoga verhoogt het bewustzijn van goed eten

Yoga benadrukt innerlijke kracht en controle, en dit omvat meer leren over het eten van de juiste dingen en het vermijden van bepaalde soorten voedsel. Naarmate je meer bewust wordt van je lichaam, zul je ook meer geneigd zijn om te eten totdat je tevreden bent, niet tot je vol zit, alleen eet als je honger hebt en niet vanwege sociale gebeurtenissen of wat het tijdstip van de dag dicteert. Dit draagt ​​in grote mate bij aan de snelle doelen voor gewichtsverlies die de meeste mensen met overgewicht voor zichzelf hebben.

Daarnaast besluit u vrijwillig om geen voedsel te eten met conserveermiddelen, slechte vetten of verwerkt voedsel en ook om uit de buurt van fastfood te blijven.

Yoga verlicht stress

De algemene houding tegenover stress is voor de meeste mensen drinken en eten. Sommigen kiezen ervoor om snoep te eten, zoals chocolade, terwijl anderen naar bars gaan en beginnen te drinken. Als, in plaats daarvan, een gestrest persoon ervoor kiest om lid te worden van een yogagroep, vermijdt hij of zij de calorievrije eetbuien en is gewichtsverlies mogelijk vanwege de verandering in levensstijl.

Stress is ook een sukkel voor energie, waardoor het voor veel mensen een reden is om na een hapje of een biertje na het werk uit te gaan als de logische actie moet zijn om uit te rusten. Of vind verlichting in fysieke activiteit.

Regelmatige yogasessies kunnen gewoonten vormen

Het is heel gemakkelijk om betoverd te worden door Yoga vanwege de commerciële vorm waarmee het is geïntroduceerd als een sociale activiteit. Beroemdheden steunen haar en getuigen dat Yoga slank wordt en dit draagt ​​bij aan haar charme. Zolang je minstens 4 keer per week yoga doet en high impact power yoga kiest, kun je goede resultaten behalen bij het afvallen. De meeste yogasessies duren 90 minuten, wat betekent dat je gedurende 90 minuten lichamelijk actief bent.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Instagram-profiel toont dat yoga niet alleen voor magere mensen is
  • Hoe mannen boven de 40 kunnen afvallen
  • 5 manieren om uw oefeningen leuker te maken
  • 5 activiteiten voor vrouwen die een hekel hebben aan lichaamsbeweging

Als je niet fysiek actief was vóór de yogasessies, loop je sneller kans om in vorm te komen. Als u echter al aan een fitnessprogramma of een regelmatige training deelneemt, is de kans niet zo groot dat u gewicht verliest tenzij u uw dagelijkse dieet serieus verandert.

Heb je deelgenomen aan een paar sessies en geloof je echt dat Yoga aan het afvallen is? Hoe zag u deze relatie met gewichtsverlies? Heb je al geoefend voordat je begon? Reageer hieronder!