Weduwe verliest 57 kg wanneer hij zijn angsten onder ogen ziet en elke dag zelfmensen in de spiegel neemt


Weduwe verliest 57 kg wanneer hij zijn angsten onder ogen ziet en elke dag zelfmensen in de spiegel neemt / motivatie

Justine McCabe, een 31-jarige inwoner van Los Angeles in de Verenigde Staten, was gepropt tot fastfood en verliet het huis nauwelijks nadat haar man, John Paul, in februari was overleden.

Na drie maanden rouw werd ze door haar familie en vrienden overgehaald om naar de sportschool te gaan en een deel van haar 140 kg te verliezen. Justine, een moeder van twee kinderen, besefte dat ze haar leven echt moest veranderen en begon elke dag selfies in de spiegel te nemen om het pad van haar gewichtsverlies in kaart te brengen.

McCabe verruilde calorische snacks en gigantische maaltijden waaraan ze gewend was door gezond eten en inschrijven in een sportschool waar ze zes keer per week begon te trainen.

Tegelijkertijd besloot ze om doelen te stellen op basis van dingen waar ze bang voor was, zoals parachutespringen, alleen reizen, sporten, klimmen en nog veel meer. Nu, een jaar na haar verhuizing, is ze onherkenbaar, na het verliezen van meer dan 57 kg en het verkleinen van haar dummy van 24 tot 10 (Amerikaanse nummers).

McCabe bekent dat de dood van haar echtgenoot inderdaad een zeer grote en vreselijke slag voor haar was, en iets dat nog meer verergerde na de dood van haar moeder, die kort daarvoor was opgetreden. "Het hebben van een geliefde zelfmoord plegen is het meest verschrikkelijke dat je kan overkomen. De dood van mijn man gaf me een schok van de realiteit dat ik veel dingen moest veranderen. "

"Na een tijdje om mijn leven opnieuw te evalueren, kwam ik tot de conclusie dat ik mijn dromen moest nastreven en mijn angsten onder ogen moest zien - ik moest echt leven. Ik wist dat ik kon overleven zonder mijn man en mijn moeder, maar ik had een pauze nodig om mijn onzekerheden te overwinnen en het leven te leiden op een manier die me trots op mezelf maakte. "

"Deze 365 dagen van selfies waren een van de eerste dingen die ik begon te doen. De eerste foto die ik nam was iets vreselijks, ik zag er zo verloren en vernietigd uit. '

Justine onthulde dat ze brutaler begon te worden toen ze haar gewicht verloor. Ondanks dat ze bang was voor hoogte en vliegen, was ze nu begonnen met het beoefenen van avontuurlijke sporten, zoals cliffhop, para-kam vliegen en een vliegreis naar Parijs. Ze voegt eraan toe dat ze vóór haar verhuizing geen van deze dingen zou doen of haar zou betalen, maar dat ze na de dood van haar man een doel had om deze angsten te overwinnen - en dat is haar gelukt.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Ze overwon voedselcomplicatie nadat man zelfmoorden pleegde en 40 kg verloor
  • Jonge zwaarlijvige verliest 55 kg natuurlijk in 9 maanden
  • Vrouw overwint verraad van echtgenoot en slanke persoon 46 kg
  • Vrouw verliest 70 kg nadat vader sterft vanwege obesitas

"Elke uitdaging die ik tegenkwam, zorgde ervoor dat ik me levendiger voelde en me terugbracht, wat me brandstof gaf om elke dag verder te gaan. Afvallen maakte deel uit van deze verandering van levensstijl voor mij, ik was praktisch al vanaf mijn 18e overgewicht en probeerde altijd die fad-diëten te gebruiken en faalde.

"Wanneer ik een vliegtuig moest besturen, moest ik een soort gordelvergroter dragen, wat een beetje gênant was. Ik was altijd de dikke man in de ruimte voor iedereen. "Het zelf was een motiverende en bemoedigende factor voor Justine, want wanneer ze niet naar de sportschool wilde gaan, zou ze eerdere foto's bekijken, alle vorderingen zien die ze al had gemaakt en wist dat dit een verkeerde beslissing zou zijn.

"Als ik naar die foto's keek, rilde ik, ik kon niet geloven dat ik zo ver was gegaan en mijn doelen had vervuld die eerder onmogelijk leken. Ik heb nu het gevoel dat ik een ander persoon ben. Mijn dromen zijn bereikt en nu leef ik voor echt. "

Justine begon te groeien op de leeftijd van 18, toen ze bijna 40 kg kreeg tijdens de zwangerschap. Vandaar ging haar gewicht uit de hand en begon ze geïndustrialiseerde snacks te overschrijden, die 140 kg na het overlijden van haar man overtroffen. "Vroeger at ik in grote hoeveelheden, veel friet en driemaal drie keer bij het avondeten. Trouwens, ik was altijd aan het eten met calorieën tussendoortjes tussen de maaltijden, veel snoep, cake, koekjes en alles wat ik snel en gemakkelijk kon zien. "

"Het heeft mijn zelfvertrouwen echt verprutst, ik wist dat ik een reus was vanwege mijn gewicht en lengte, en om mezelf comfortabel te maken, eindigde ik meer te eten, het was een vicieuze cirkel."

Zeven maanden nadat zijn leven was veranderd en hij 45 kilo was kwijtgeraakt, kon McCabe eindelijk in een spijkerbroek passen die hij sinds zijn achttiende had gehouden. Met een gewicht van slechts 85 kg, zegt ze dat ze vastbesloten is om altijd haar uitdagingen te behouden, die haar nieuwe levensstijl steeds meer verrijken.

Een foto gepubliceerd door Justine -124lbs #ichoosetolive (@hairstargetsfit) op

"Het verlies van bijna 90 kg was spectaculair, het was alsof ik afscheid nam van de dikke die ik eerder was. Nu herkennen mensen die me al jaren kennen me niet en zijn ze verbaasd als ze zien hoeveel ik verloren heb. "

"De uitdagingen hielden niet op hier, dit jaar trok ik er alweer 4, zoals het beklimmen van bergen, een beetje meer parachutespringen, bungeejumpen en reizen ... Nu leef ik mijn leven zonder grenzen!".

McCabe schrijft zijn succes met afvallen toe aan zijn eigen vastberadenheid en zijn persoonlijke trainer online, Jonny Straws, die stelt: "Vanaf het begin had Justine een doel voor ogen en koos de meest uitdagende manier om haar succes te bereiken. We schakelen over van een trainingsmentaliteit die uitsluitend is gebaseerd op aerobe oefeningen, tot het implementeren van bodybuilding en een verscheidenheid aan HIIT-trainingen, en uw dieet wordt elke maand aangepast zodat het geen enthousiasme voor gezond eten verliest. Ik zal haar niet blijven helpen terwijl ze haar lichaam en nieuwe uitdagingen voor zichzelf ontwikkelt. "

Je kunt Justine volgen in Instagram @hairstargetsfit.

Wat vond je het meest verbazingwekkend in het verhaal van Justine McCabe? Ken je zoiets? Denk je dat je dezelfde wilskracht als zij zou hebben om je leven te transformeren? Reageer hieronder!