Virilon Vetmesten? Wat het is en hoe het werkt


Virilon Vetmesten? Wat het is en hoe het werkt / supplementen

U hebt waarschijnlijk gehoord of gezien dat een gesprek propaganda Virilon geneeskunde, maar kon niet zeggen hoe het werkt, wat het doet, als de Virilon mesten en wat zijn de mogelijke bijwerkingen? Jij ook? Dus blijf lezen omdat we meer over dit product zullen leren.

Wat is het?

Virilon is een multivitamine die vitamines, B1, B2, B3, B6 en B12 bevat, naast het extract van wortel van de in de volksmond bekende plant met ginseng.

Het is geclassificeerd in de therapeutische klasse van energie en het is noodzakelijk om het recept in de apotheek of drogisterij te presenteren om het geneesmiddel te kopen.

Waar is het voor? 

Virilon dient voor de behandeling van mensen die lijden aan problemen van lichamelijke vermoeidheid, mentale vermoeidheid, inclusief gevoel van slijtage, prikkelbaarheid en moeite met concentreren, of om deze kwalen te voorkomen.

Het wordt ook gebruikt als een vitaliserende, energetische remedie en voor het omgaan met stressgevallen. Bij een multivitamine wordt geïndiceerd voor gevallen van vitaminegebrek, die kunnen voortvloeien uit een gebrek aan kwaliteit van de voeder- en de leeftijd.

Het medicijn kan nog steeds worden gebruikt om samen te werken met mentale vermogens wanneer concentratieverlies optreedt en om het evenwicht in het lichaam terug te brengen. Bovendien, het dient als een geriatrische medicatie, het kan worden aanbevolen bij de behandeling van vroegtijdige veroudering en is geïndiceerd om de weerstand van het lichaam tegen externe middelen te verhogen.

Virilon wordt dik? 

Op het eerste gezicht, kun je niet zeggen dat de Virilon vetmesten te wijten aan het feit dat de gewichtstoename niet als een van de bijwerkingen van de stof is aangeduid.

Een ander feit dat de bewering ontkent dat Virilon vetweefsel is, is dat het een energetisch en revitaliserend effect heeft. Hierdoor voelt de consument van het product zich mentaal en lichamelijk meer geneigd en is hij meer geneigd om fysiek actief te zijn.

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Gerilon Vetmesten? Voor wat het is en bijwerkingen
 • Doet het ruw?
 • Hixizine Vetmesten? Voor wat het is en bijwerkingen
 • Mesten Atenolol? Voor wat het is en bijwerkingen

Hierdoor zal de consument een hoger calorieverbruik hebben dan voorheen, toen hij zwakker was en mogelijk zijn lichaamsgewicht kon handhaven en zelfs afvallen.

Dit betekent echter niet dat het gebruik van Virilon er noodzakelijkerwijs voor zorgt dat alle gebruikers afvallen of hun gewicht behouden. Wat het product belooft, is de groei in energie en dispositie, die kan worden teruggedraaid naar hogere calorische uitgaven. Dat wil zeggen, het effect is indirect en dit is niet het grotere doel van Virilon.

Uiteraard, om dit soort uitkering noodzakelijk dat de persoon volgen van een gezonde en evenwichtige voeding, bestaande uit voedzame maaltijden, zonder overdrijving in traktaties en fastfood zijn en de hoeveelheid calorieën verbruikt, en dat de groei in de voorziening die door het product niet te overschrijden is echt teruggedraaid in een frequente praktijk van lichamelijke oefening.

Hoe werkt het?

De kruising van de ginseng wortel extract met het complex van vitamines gevonden in Virilon samenstelling geeft aanleiding tot een adaptogeen, dat wil zeggen een stof die inwerkt op het lichaam te dragen aan het verbeteren van de veerkracht van de capaciteit van het menselijk lichaam in relatie tot stressvolle situaties .

Specifiek werkt ginseng tegen fysieke en mentale vermoeidheid van het lichaam, waardoor het meer weerstand biedt aan deze stressvolle situaties. Op hun beurt spelen de B-vitamines een sleutelrol in het metabolisme, waardoor het lichaam goed kan functioneren en het meer energie krijgt.

Daarnaast is deze groep vitaminen is ook betrokken bij metabolische reacties die optreden in zenuwweefsel in het hart, in bloedvorming en het immuunsysteem.

Bijwerkingen 

Bij het gebruik van Virilon kan de patiënt de volgende bijwerkingen krijgen:

 • Geel worden van de urine - ontstaan ​​als gevolg van de vitamine B2 die in het geneesmiddel wordt aangetroffen;
 • Vaginale bloeding;
 • Borstpijn;
 • roeren;
 • Hoge bloeddruk;
 • Verminderde bloedsuikerspiegel;
 • Wijziging in bloedcellen gerelateerd aan bloedstolling;
 • Slapeloosheid - speciaal voor personen die lijden aan overgevoeligheid;
 • Pruritus - tintelend of huidirritatie veroorzaakt jeuk en jeuk waargenomen bij patiënten met overgevoeligheid voor de componenten in het product met formule;
 • Huiduitslag - roodheid van de huid, mensen met overgevoeligheid ervaren door een van de stoffen in het product formule.

Zorg en contra-indicaties

Virilon is niet geïndiceerd voor zwangere vrouwen of voor vrouwen die borstvoeding geven aan hun jonge kinderen. Mensen onder de 18 jaar mogen er ook geen gebruik van maken.

Het mag niet worden ingenomen door personen met bloedingen, coronaire trombose, slapeloosheid en acute ziekten, vooral als deze gepaard gaan met koorts.

De stof is nog steeds gecontra-indiceerd voor transplantatiepatiënten met hartproblemen en diabetespatiënten. Iedereen die allergisch is voor een van de ingrediënten in de medicamenteuze formulering wordt ook niet geadviseerd om het te gebruiken.

Een voorzichtigheid die de consument zou moeten nemen, is niet om hun inname te mengen met de consumptie van alcoholische dranken, omdat alcohol de manier kan veranderen waarop de darm de vitamine B2 absorbeert die aanwezig is in Virilon.

Bovendien kan het gebruik van het geneesmiddel niet tegelijkertijd worden gemaakt met de inname van stimulerende middelen zoals cafeïne en amfetamines.

De indicatie van de bijsluiter is dat één tablet per dag wordt ingenomen, gevolgd door het drinken van water. Het product moet worden bewaard bij een temperatuur tussen 15 ° C en 30 ° C, die bescherming biedt tegen licht en vocht.

Om het gewenste effect naar uw lichaam te brengen, is het essentieel dat u de aanbevelingen van uw arts opvolgt met betrekking tot dosering, frequentie en duur van de behandeling. En aangezien het noodzakelijk is om het recept te presenteren om het te kopen, moet u het geneesmiddel niet gebruiken zonder de aanbeveling van uw arts.

Kent u iemand die heeft gebruikt en beweert dat Virilon vetmestend is? Wil je dit supplement gebruiken om meer energie te hebben in je dagelijks leven? Reageer hieronder!