Vitacon Z Vetmesten? Wat het is en hoe het wordt ingenomen


Vitacon Z Vetmesten? Wat het is en hoe het wordt ingenomen / supplementen

Om te weten of Vitacon Z dikker wordt, moeten we ook weten waar het allemaal over gaat en wat is het nut, toch?

Het wordt gepresenteerd als een supplement van vitaminen en mineralen met nul suikergehalte. De voordelen van Vitacon Z zijn: het supplement van de dagelijkse behoeften die het organisme heeft met betrekking tot micronutriënten, de bijdrage aan het fysieke en mentale evenwicht en de hulp om de stemming en de dispositie te herstellen. De informatie is afkomstig van MCG Lab, het bedrijf dat het supplement produceert.

Vitacon Z voedingsschema 

Kijk onder de voedingswaarde-kaart van Vitacon Z, verkrijgbaar bij MCG Lab:

Bedrag per portie% DV (*)
Energiewaarde0 kcal = 0 kJ0%
koolhydraten0 g0%
Vitamine A500 mcg (microgram)100%
Vitamine D5 mcg100%
Vitamine B10,30 mg25%
Vitamine B20,32 mg25%
Vitamine B60,32 mg25%
Nicotinamide (Vit PP)4 mg25%
Pantotheenzuur (Mt. B5)1,3 mg26%
Vitamine B122,4 mcg100%
Vitamine C11,25 mg25%
Vitamine E5 mg50%
Biotine (Vi L H)7,5 mcg25%
Foliumzuur60 mcg25%
Vitamine K65 mcg100%
calcium80 mg25%
ijzer7 mg50%
zink4 mg70%
koperen370 mcg41%
jodium32 mcg25%
selenium26 mcg47%
chroom18 mcg51%
mangaan1,5 mcg65%

Het bevat geen significante hoeveelheden eiwit, totale vetten, verzadigde vetten, transvetten, voedingsvezels en natrium.

(*) Dagelijkse waarden op basis van een dieet van 2.000 kcal of 8.400 kJ. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van uw energiebehoeften.

Vitacon Z is vetmesting? 

Sommige indicaties van de voedingswaarde tabel en de presentatie van het supplement geven aan dat we niet kunnen bevestigen dat Vitacon Z vetmestend is. De fabrikant beweert bijvoorbeeld dat het supplement geen suiker bevat, een stof die bij intensief gebruik elke dag gewichtstoename kan veroorzaken.

Een ander punt dat indruist tegen het idee dat Vitacon Z mesten is, is dat het wordt gepresenteerd als een niet-calorisch product. Dat wil zeggen, dit toont aan dat het gebruik ervan de dagelijkse calorie-inname van de patiënt niet verhoogt, wat de gewichtstoename zou rechtvaardigen. Bovendien geeft de voedingswaarde-kaart van het supplement aan dat het product geen koolhydraten bevat en geen significante hoeveelheden eiwitten en vetten bevat.

Als u echter tijdens dezelfde periode last heeft van gewichtstoename als u het supplement neemt, raadpleeg dan uw arts om erachter te komen wat de extra kilo's mogelijk heeft veroorzaakt.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Beta HD Atlhetica is goed? Wat het dient, verhalen, bijwerkingen en hoe te gebruiken
  • Suplevit Mesten? Is het goed voor je haar? Wat het is en hoe het wordt ingenomen
  • Vytinal Mesten? Voor wat het is, bijwerkingen en indicaties
  • Is Proplex Atlhetica goed?

U kunt er dus zeker van zijn dat dit niets met Vitacon Z te maken heeft en te kijken of de gewichtstoename niet het gevolg is van een gezondheidsprobleem of dat het gewoon het resultaat is van een sedentaire levensstijl en een onvoorzichtig dieet, bijvoorbeeld.

Hoe te nemen

Het wordt aanbevolen om dagelijks een supplementcapsule in te nemen, bij voorkeur voordat u de hoofdmaaltijd van de dag maakt. De informatie is van MCG Lab.

Om er zeker van te zijn dat de dosering geschikt is voor u en dat dit geen problemen voor uw gezondheid zal veroorzaken, dient u uw arts te raadplegen en het advies van uw leverancier te volgen over hoe u moet innemen, hoe lang de behandeling moet duren en andere aspecten die daarmee samenhangen. gebruik van Vitacon Z.

Verzorging met Vitacon Z

MCG Lab beveelt aan dat vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven aan hun baby's en kinderen tot de leeftijd van drie jaar het supplement alleen gebruiken met het advies van een voedingsdeskundige of arts.

Dit advies moet echter door alle mensen worden gevolgd om de veiligheid bij het gebruik van het product te waarborgen, vooral als we het hebben over kinderen, adolescenten, ouderen of personen die lijden aan ziekten of specifieke gezondheidsproblemen.

Het is belangrijk om contact op te nemen met uw arts om erachter te komen of er daadwerkelijk vitamine- en / of mineralentekorten zijn die kunnen profiteren van het gebruik van Vitacon Z. Dit is omdat, als dit niet het geval is, u het risico loopt dat u sommige voedingsstoffen in het lichaam en daardoor hun eigen gezondheid schaden.

Op de pagina met productpresentaties geeft MCG Lab geen bijwerkingen aan die de invoegtoepassing kan veroorzaken. Als u echter onverwacht en onverwacht reageert wanneer u Vitacon Z inneemt, zoek dan snel de hulp van uw arts om te weten hoe u verder moet gaan.

Kent u iemand die neemt en beweert dat Vitacon Z vet wordt? Ben je benieuwd naar het gebruik van dit supplement? Reageer hieronder!