Vetmesten? Voor portie en compositie


Vetmesten? Voor portie en compositie / supplementen

Damater is een multivitamine en poliminerais geneesmiddel, vervaardigd door Schering-Plough Pharmaceuticals, die is gevonden in verpakkingen met 30 zachte gelcapsules. Het gebruik ervan is oraal en moet door volwassenen worden gedaan.

Laten we hieronder voor het serveren, dat is de multivitamine samenstelling en begrijpen van de consumptie van Damater mest- of niet, voor wie de zoekopdracht op deze manier.

Waar is het voor? 

Volgens informatie van de stier van vitamine Damater verstrekt door de National Health Surveillance Agency (ANVISA), wordt het geneesmiddel aan te raden om de behoeften van vitaminen en mineralen in het lichaam te ontmoeten tijdens de periode van de zwangerschap, borstvoeding en peri-conceptuele fase - en dat is het van pre-zwangerschap tot vroege dracht.

De folder benadrukt dat foliumzuur - ook bekend als foliumzuur of vitamine B9 - multivitamine in de samenstelling is belangrijk voor het preconceptioneel fase en de eerste fase van de zwangerschap omdat het helpt problemen in de neurale buis te voorkomen.

De neurale buis bestaat uit structuren die aanleiding geven tot de centrale as van het zenuwstelsel, het hoofd en de wervelkolom van de foetus. De juiste ontwikkeling is van fundamenteel belang, zodat het zenuwstelsel volledig wordt gevormd.

Vitaminesamenstelling

Vervolgens controleer je de componenten in Damater, zoals geïnformeerd aan zijn stier:

Elke gelatinecapsule bevat:

Actieve stoffenkwantiteit% IDR * Zwangere vrouwen
% IDR * baby's
Vitamine A (beta-caroteen)2700 IU101 %95 %
Vitamine D (cholecalciferol)400 IE200 %200 %
Vitamine E (racealfatocoferolacetaat)30 mg300 %300 %
Vitamine C (ascorbinezuur)70 mg127 %100 %
Vitamine B1 (thiamine nitraat)3 mg214 %200 %
Vitamine B2 (riboflavine)2 mg142 %125 %
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride)2,2 mg116 %110 %
Vitamine B12 (cyanocobalamine)3 mcg115 %107 %
Foliumzuur2 mg563 %678 %
IJzer (ferrofumaraat)30 mg111 %200 %
Zink (zinkoxide)15 mg136 %158 %

* IDR - Aanbevolen dagelijkse inname

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Maternaal vitamine-vet?
  • Vitamine Suplan Mesten? Waar is het voor?
  • Gerilon Vetmesten? Voor wat het is en bijwerkingen
  • Suplevit Mesten? Is het goed voor je haar? Wat het is en hoe het wordt ingenomen

Andere componenten: calcium (calciumcarbonaat).

Hulpstoffen: sojaolie, Softisan 378 (mengsel van glyceriden van verzadigde vetzuren), sojalecithine en simethicon. Componenten zachte gelatinecapsule: gelatine, sorbitol, gezuiverd water, glycerol, methylparaben, propylparaben, sunset yellow dye FD & C No. 6, Ponceau rode kleurstof FD & C nr 4R, brilliant blue FD & C No. 1 Titaniumdioxide.

Damater wordt dik? 

De eerste plaats waar we keken of Damater aan het mesten was, was zijn stier. En, volgens het document, je kunt niet zeggen dat de multivitaminen en poliminerais wordt in verband gebracht met verhoogde kilo in het lichaam van het product gebruikers.

vitaminesupplementen meestal niet bevorderen gewichtstoename, serveren ze simpelweg een soort van voedingstekorten dat het lichaam van de gebruiker in kwestie kan opleveren leveren.

Daarom hebben we geen bewijs dat Damater mesten is. Dus als je ooit enige vorm van toename van de eetlust of gewichtstoename ervaren tijdens het maken van het gebruik van multivitamine, kijk voor de hulp van uw arts om uit te vinden wat de echte bron van het probleem en hoe ermee om te gaan.

Vooral als u zwanger bent of je baby borstvoeding, zijn en willen niet tot gewichtstoename, praat met de artsen die hun zwangerschap en / of de gezondheid van uw baby naar de beste manier om dit te voorkomen controleren controleren, zonder dat de de voedingsbehoeften van uw kind zijn aangetast.

Contra-indicaties van Vitamin Damater 

Multivitamine is gecontra-indiceerd voor mensen die allergisch zijn voor een van de bestanddelen van de formule, ook al worden deze gevallen als zeldzaam beschouwd.

Het mag ook niet worden gebruikt bij de behandeling van pernicieuze anemie voor individuen hypervitaminose (overmaat vitaminen in het lichaam) A of D, nierfalen, hemosiderosis (overmatige ijzerabsorptie), hypercalcemie (hoge calciumconcentratie in het bloed) en hypercalciurie (teveel calcium in de urine).

Het medicijn wordt ook niet aanbevolen voor kinderen - het is een hulpmiddel voor volwassenen voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd of die al zwanger zijn of borstvoeding geven.

Bijwerkingen

Volgens de informatie op het etiket de multivitaminen en poliminerais Damater kan leiden tot constipatie echter dergelijk effect ondervindt met een lage frequentie. Als u lijdt aan dit of een ander type bijwerking, is het advies dat de arts wordt gezocht.

zorg

Damater kan op de markt worden gebracht zonder de presentatie van het recept. De eigen folder waarschuwt echter dat zwangere vrouwen het geneesmiddel niet mogen gebruiken zonder medisch advies.

Voordat u het product begint te gebruiken, moet u de arts bovendien vertellen over welk type geneesmiddel u ook gebruikt om te controleren of er geen interactierisico is tussen de twee. Antacida zijn een voorbeeld van een remedie die interageert met de vitamine in kwestie.

Kent u iemand die heeft begrepen en gezien dat het gebruik van Damater mesten is? Heeft uw arts het gebruik van dit multivitamine supplement voorgeschreven? Reageer hieronder.