Is vitamine E vet of af te vallen?


Is vitamine E vet of af te vallen? / supplementen

Laten we eens kijken of vitamine E vet wordt of dunner wordt. Vitamine E is een essentiële voedingsstof en biedt ondersteuning voor verschillende processen en functies. Het is ook een antioxidant die de cellen van uw lichaam beschermt tegen schade door vrije radicalen. Een essentiële voedingsstof voor de oprichting en functie van gezonde spieren, er zijn gevallen waarin vitamine E slinkt. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine E is 15 milligram voor volwassenen. Als een vetoplosbare vitamine slaat je lichaam te veel vitamine E op.

Hoe Vitamine E Emagrece

Vitamine E werkt met vitamine K om naast de noodzaak voor de productie en gezondheid van spieren ook rode bloedcellen te produceren. Vanwege zijn rol in de vorming van rode bloedcellen en spierfunctie, kan vitamine E uw fysieke prestaties potentieel verbeteren. Als een gevolg daarvan kan vitamine E een heilzaam supplement zijn als onderdeel van een regime voor gewichtsverlies, en een verbeterde spierfunctie kan helpen bij het creëren van droge spiermassa.

Magere magere spieren verbranden meer calorieën dan vet en zullen u helpen het metabolisme van uw lichaam te verbeteren door het effectiever te maken bij het verbranden van calorieën. Vitamine E-supplementen, vergezeld van een oefeningsroutine met uithoudingsvermogen om spiermassa op te bouwen, kunnen u mogelijk helpen uw doelen voor het afvallen te bereiken. Er is echter geen overtuigend bewijs dat vitamine E ondersteunt als een supplement voor gewichtsverlies.

Het zou goed zijn als afvallen even simpel was als het nemen van een vitamine E-pil, maar de relatie tussen vitamine E en gewichtsverlies kan overdreven zijn. Vitamine E vervult veel essentiële functies in het menselijk lichaam, maar het is moeilijk om een ​​tekort aan deze vitamine te hebben om gewichtsverlies te voorkomen. Er is geen bewezen verband tussen verhoogde inname van vitamine E en gewichtsverlies, en te veel vitamine E innemen kan schadelijk zijn voor de bloedvaten en het hart.

Vitamine E kan een belangrijke vitamine zijn om je lichaam optimaal te laten functioneren om spiermassa op te bouwen en vet te verliezen, maar het is onredelijk om te verwachten dat het afvallen uitsluitend komt door meer vitamine E.

Vitamine E mesten?

Er zijn geen aanwijzingen dat vitamine E vetmestend is. Bovendien bevat de vitamine E-pil geen significante calorieën om bij te dragen aan de vetaanwinst.

Antioxidant Vermogen

Naast het mogelijk verbeteren van de conditie, kan vitamine E helpen bloedarmoede en epilepsie bij kinderen te behandelen. Het kan ook helpen bij de behandeling van artritis en de ziekte van Alzheimer. Wanneer het wordt ingenomen met vitamine C, helpt vitamine E zonnebrand te behandelen, verbetert de gezondheid van het oog, vermindert het de kans op complicaties bij diabetes en kan het zelfs helpen om menstruatiekrampen te verminderen. Het University of Maryland Medical Center zegt ook dat vitamine E kan helpen het risico op hartaandoeningen en de kans op sommige kankers, met name prostaatkanker, te verlagen.

Bronnen en tekort aan vitamine E

Vitamine E is te vinden in verschillende voedingsmiddelen, waaronder donkergroene groenten, noten en avocado's. Dierlijke bronnen van vitamine E omvatten eieren en lever. Lage niveaus van vitamine E kunnen leiden tot verschillende complicaties, waaronder artritis, depressie en pre-eclampsie bij vrouwen. Symptomen van vitamine E-tekort omvatten zwakke spieren, spierverlies en wazig zicht of problemen in de ogen. In langdurige gevallen kunnen tekort aan vitamine E leiden tot nier- en levercomplicaties.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • 5 items die u na 60 jaar in uw dieet moet opnemen
  • Vitamin Centrum - What It Serves, Composition, Bull, Price and Tips
  • 5 Voordelen van vitamine C voor haar
  • Onderzoek toont aan hoe vitamine D werkt om de levensduur te verlengen

Vitamine en toxiciteit

Vitamine E-supplementen of een hoge consumptie van vitamine E via een dieet kunnen tot complicaties leiden, vooral als u anticoagulantia gebruikt. Hoge doses vitamine E kunnen ook luchtweginfecties verergeren en kunnen ook interfereren met medicijnen die worden gebruikt voor chemotherapie- en bestralingsbehandelingen, evenals medicijnen voor depressie, antipsychotica en diabetes. Als u overweegt om vitamine E-supplementen te nemen om gewicht te verliezen of voor andere gezondheidsvoordelen, raadpleeg dan eerst uw arts en vermijd mogelijke complicaties met medicijnen of reeds bestaande aandoeningen.

Welke voedingsmiddelen eet je het liefst? Gelooft u dat vitamine E naar uw verbruik vet of vet wordt? Reageer hieronder!