Maternaal vitamine-vet?


Maternaal vitamine-vet? / supplementen

Moeder is een multivitamine en poliminerais supplement voor volwassenen en orale geïndiceerd voor vrouwen die zwanger zijn of bevinden zich in het proces van borstvoeding hun baby's, en kan worden gebruikt door degenen die gaan door perioden van hoge fysiologische activiteit, waar sprake is van een verhoging van de dagelijkse voedingsbehoeften, volgens de bijsluiter.

Het artikel legt ook uit dat het product een aanvulling is op het aanbod van vitaminen en mineralen voor deze gebruikers. Het wordt gevonden voor commercialisering in een fles met een plastic flesje met 30 gecoate tabletten.

De verkoop van het supplement vereist niet dat het recept door de koper wordt gepresenteerd.

Vitaminesamenstelling Moeder

Volgens de bijsluiter van de fabrikant heeft elke tablet die met het product is bekleed de volgende stoffen:

Bron: http://www.pfizer.com.br/sites/g/files/g10030176/f/product_attachments/Materna.pdf 

Is maternaal vitamine-vet?

Op basis van de door de multivitaminen en poliminerais etiket verstrekte informatie, is het niet juist om te zeggen dat vitamine Maternal vetmesten te wijten aan het feit dat het document een bijwerking of een bijwerking die zou kunnen leiden, in ieder geval direct tot gewichtstoename niet noemt.

Vitaminen voor zwangere vrouwen, zoals het maternale supplement, worden niet dik. Deze producten hebben het voordeel dat ze de toekomstige moeder voeden en het dieet tijdens de zwangerschap aanvullen.

Aan de andere kant zijn er op internetfora verschillende rapporten over het gebruik van Materna. Terwijl sommige zwangere vrouwen zeiden dat ze geen gewichtstoename ervaarden na het gebruik van het medicijn, gaven anderen aan dat ze aankomen nadat ze het product begonnen te gebruiken en anderen zeiden zelfs dat het medicijn verhoogde eetlust veroorzaakt.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Gerilon Vetmesten? Voor wat het is en bijwerkingen
  • Vetmesten? Voor portie en compositie
  • Suplevit Mesten? Is het goed voor je haar? Wat het is en hoe het wordt ingenomen
  • Vitamine Suplan Mesten? Waar is het voor?

Omdat we niet alle geschiedenis, context, gewoonten en andere medicijnen kennen die deze vrouwen hebben en gebruiken, kunnen we niet vaststellen dat vitamine Materna echt aankomt, omdat gewichtstoename mogelijk samengaat met andere factoren dan het gebruik van het product.

Als u de instructie heeft gekregen om het supplement te nemen en bang bent dat de Vitamine B u vet maakt, overleg dan met uw arts. Als u al begonnen met het gebruik van de drug en realiseerde zich dat kreeg meer dan gebruikelijk of verwacht, ook op zoek naar de dokter om te weten of dit moet echt met het product en wat er gedaan kan worden om te gaan met de situatie. 

Contra-indicaties en verzorging met maternale vitamine

Volgens de bijsluiter van de fabrikant mag het supplement niet worden gebruikt door personen die overgevoelig zijn voor een van de bestanddelen van het product, voor personen jonger dan 12 jaar en voor mannen.

Het medicijn is ook niet geschikt voor de behandeling van pernicieuze anemie, die optreedt als gevolg van vitamine B12-tekort. Wees voorzichtig als u al een ander supplement gebruikt, om ervoor te zorgen dat de twee producten niet dezelfde stoffen bevatten.

Zelfs als u gebruik maakt van een andere remedie of aan te vullen, overleg dan met uw arts u vertrouwt voordat u start met het gebruik van de moeder aan de professionele in staat om te controleren of de risico's van de interacties tussen de twee geneesmiddelen, die kan brengen schade aan de gezondheid van je lichaam.

Hoewel het medisch voorschrift niet nodig is om het product te kopen, wordt het label van het supplement aanbevolen dat het gebruik niet wordt gedaan zonder medeweten van de arts, omdat dit gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijn.

Dit is vooral belangrijk voor vrouwen die zwanger zijn of die hun baby's borstvoeding geven, omdat wat ze inslikken invloed kan hebben op de gezondheid en het lichaam van hun kinderen.

Volgens de gynaecoloog Sheila Sedicias, vitaminen, zoals Maternal, dient uitsluitend te worden genomen in overeenstemming met de leiding van de verloskundige of voedingsdeskundige.

De gynaecoloog legde uit dat de juiste dosering voor elke patiënt varieert naargelang factoren zoals leeftijd en de aanwezigheid van ziekten zoals bloedarmoede, bijvoorbeeld. Sedicias waarschuwde verder dat niet alle vrouwen supplementen zoals Maternal moeten gebruiken. Ze zei ook dat een multivitamine voor zwangere en zogende moeders niet dik wordt.

Ze verduidelijkte ook dat het nemen van vitaminesupplementen zonder het advies van een arts gevaarlijk is voor de gezondheid omdat de aanwezigheid van overmatige hoeveelheden van sommige voedingsstoffen problemen kan veroorzaken voor zowel moeders als baby's.

Volgens de arts kan teveel vitamine A misvormingen in de foetus veroorzaken en de overdreven aanwezigheid van vitamine C in het lichaam gaat gepaard met een verhoogd risico op het ontwikkelen van nierstenen.

Bijwerkingen

Volgens de folder met multivitaminen en polimineralen kan dit de volgende bijwerkingen veroorzaken:

  • Abdominaal ongemak;
  • Maagpijn;
  • Constipatie (constipatie);
  • diarree;
  • Aandoeningen van het immuunsysteem als allergische gevoeligheid geassocieerd met het gebruik van het supplement.

Als u een of meer van de hierboven genoemde bijwerkingen ondervindt, zoek dan onmiddellijk de hulp van de arts die u vertrouwt om te weten wat te doen.

Kent u iemand die heeft genomen en beweert dat Vitamine Materna vetmestend is? Heb je zin om deze multivitamine te ervaren? Reageer hieronder!