Vitamin Pharmaton Mesten?


Vitamin Pharmaton Mesten? / supplementen

Is de bekende Pharmaton-meststof? Veel mensen denken aan het gebruik van de vitamine, maar hebben deze angst. Laten we nu eens kijken naar zijn impact op zijn gezondheid en weten of dit supplement iemand ertoe brengt om aan te komen.

Pharmaton is een voedingssupplement ontwikkeld en geproduceerd door Boehringer Ingelheim, een Duits bedrijf dat is opgericht in het najaar van 1800. Volgens de fabrikanten, Pharmaton bevat verbindingen die kunnen helpen verlichten vermoeidheid, stress en het voorkomen van lichamelijke en geestelijke aandoeningen veroorzaakt door leeftijd , ziekte of slechte voeding. Pharmaton verscheen voor het eerst in Noord-Afrika en het Midden-Oosten en wordt gebruikt door zowel volwassenen, atleten, kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

De vitamine wordt aanbevolen voor mensen die lijden aan overmatige slijtage, vermoeidheid, stress, vermoeidheid, zwakte, slechte concentratie, verlies van eetlust, bloedarmoede, ondervoeding, gebrek aan eetlust, verminderde fysieke prestaties en mentale capaciteiten. Is bij meer dan 20 componenten in de formule creëert een stimulerend effect, herstellen van de stoffen die nodig zijn voor het normaal functioneren van het lichaam, verbetering van de lichamelijke en geestelijke prestaties en het verhogen van energie.

Is het vetmesten van vitamine Pharmaton?

De zorg van veel mensen is eigenlijk of vitamine Pharmaton mesten, maar het is bekend dat er geen toegevoegde suiker in de samenstelling zoals aangegeven in de formule is bovendien een voedsel dat geen calorieën heeft. Op deze manier is het nemen van farmaton niet vetmesten. Sommige mensen die de vitamine consumeerden meldden echter gewichtstoename.

Dit is echter niet gekoppeld aan de ingrediënten en verbindingen die in het geneesmiddel aanwezig zijn. Elke persoon heeft een reactie op de medicatie die direct verband houdt met de situatie van het lichaam, dus sommige mensen kunnen wat meer gewicht krijgen. Maar dit is niets gerelateerd aan Pharmaton, omdat het niet interfereert met winst of gewichtsverlies.

Sommige mensen melden dat gewichtstoename te wijten is aan een toename van de eetlust, maar dit is geen standaardregel en wordt ook niet op de standaardwijze verwacht.

Pharmaton-ingrediënten

Het hoofdingrediënt van Pharmaton, bekend als de vitaliteitscapsule, is het extract van Panax-ginseng. Ginseng is compatibel met de functie van het immuunsysteem en helpt het niveau van lichaamsenergie te verhogen. Pharmaton bevat ook vitamine D, calcium, ijzer, magnesium, kalium, vitamine A en E, vitamine B en riboflavine, foliumzuur, thiamine, vitamine B6 en vitamine B12. Andere formuleringen hebben extra voedingsstoffen. De Pharmaton CardioActive heeft bijvoorbeeld omega-3's, terwijl het supplement voor kinderen het aminozuur lysine heeft.

Bijwerkingen

De National Health Service in het Verenigd Koninkrijk meldt dat het gebruik van Pharmaton kan bijwerkingen veroorzaken, zoals slaapproblemen, jeuk, huiduitslag, hoofdpijn, duizeligheid of problemen met de spijsvertering, zoals diarree, braken, misselijkheid en buikpijn, de laatste is zeldzamer.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Stresstabs worden vet of slank?
  • Complex B Vetmesten zelfs?
  • Buclina en Complex B Vetmesten? Is gezondheid slecht?
  • Vetmesten? Voor portie en compositie

U mag Pharmaton niet gebruiken als u een nieraandoening heeft; elk type probleem om glucose of galactose te verteren of te absorberen; een ijzeropslagstoornis zoals hemochromatose; of een hoge concentratie calcium, vitamine A of vitamine D in het bloed. Pharmaton kan soja, pinda-olie of lactose bevatten, dus mensen die allergisch zijn voor deze ingrediënten, moeten voorkomen dat ze de vitamine consumeren.

Hoeveelheid consumptie

Het door de arts voorgeschreven geneesmiddel moet in de eerste twee of drie weken twee tot drie capsules per dag worden ingenomen, één na de maaltijd, bij voorkeur na het ontbijt en een andere na de lunch. Na die tijd moet u het verminderen tot één capsule per dag na de maaltijd.

Laatste overwegingen

Pharmaton kan bijwerkingen veroorzaken in combinatie met andere medicijnen of vitamine- of voedingssupplementen. In combinatie met andere producten kan dit problemen veroorzaken of zelfs een overdosis aan voedingsstoffen.

Gebruik Pharmaton niet als u tetracycline-antibiotica of een vorm van vitamine- of mineralensupplement gebruikt. Als u Pharmaton wilt gebruiken, is het raadzaam om het gedurende maximaal 12 weken te gebruiken. Als een bijwerking wordt geconstateerd, moet u het gebruik onmiddellijk staken en een arts raadplegen als de symptomen verergeren of aanhouden. Raadpleeg een arts voordat u het product inneemt om te zien of dit echt nodig is en zal geen reactie of probleem veroorzaken.

Onderzoek op Pharmaton

Hoewel de Pharmaton-producenten zeggen dat supplementen een goede manier zijn om de voeding in een dieet te vergroten, heeft de professor van de Dr. Harvard Medical School Dr.JoAnn Manson zegt dat de beste manier om de vitamines en mineralen te krijgen die het lichaam nodig heeft, is door voedingsstoffenrijke producten zoals volle granen, bonen, peulvruchten, magere en magere eiwitten of magere melk.

Hij herhaalt dat het ideaal is om te voorkomen dat een supplement - inclusief Pharmaton - als vervanging voor een gezond dieet wordt gebruikt. De expert wijst erop dat andere attitudes, zoals het verkrijgen van gezonde leefgewoonten zoals betere slaap, regelmatige lichaamsbeweging, een uitgebalanceerd dieet, het verminderen van alcohol- en cafeïneconsumptie, stress en vermoeidheid op natuurlijke wijze verminderen zonder dat supplementen nodig zijn vitamine.

Heb je dit product genomen? Denk je dat vitamine Pharmaton je echt dik maakt? Hoe was het met jou? Reageer hieronder!