Vitamine Reforgan Vetmesten? Wat het is, indicatie en hoe te nemen


Vitamine Reforgan Vetmesten? Wat het is, indicatie en hoe te nemen / supplementen

Heb je gehoord van een medicijn genaamd Reforgan? Weet je waar het voor is? Welnu, de indicatie verwijst naar de gevallen waarin het nodig is om foto's van fysieke en mentale vermoeidheid te behandelen, afhankelijk van wat de bijsluiter op de hoogte was.

Elke Reforgan-tablet bestaat uit 250 mg L-arginine-aspartaat. L-arginine is een stof die deelneemt aan acties zoals energieproductie, herstel van cellen, eliminatie van ammoniak door urine, afgifte van groeihormoon en vorming van stikstofmonoxide.

Het zogenaamde stikstofmonoxide is belangrijk voor het beheersen van de bloeddruk, de bloedcirculatie en de afweer van het lichaam tegen infecties.

Ook volgens de bijsluiter resulteren al deze effecten samen in een beter gebruik van glucose of bloedsuiker voor energieproductie, vermindering van ammoniak in het lichaam en verhoogde bloedcirculatie, een factor die geassocieerd is met de verhoging en verbetering van de spiercapaciteit. en weerstand tegen stress.

Reforgan wordt aangetroffen voor marketing in verpakkingen met 20 omhulde tabletten. Voor uw verkoop hoeft geen recept te worden ingediend.

Vitamine Reforgan Vetmesten? 

We kunnen niet de hamer slaan en beweren dat vitamine Reforgan de gebruikers vet maakt omdat de bijwerkingen van gewichtstoename of eetlust toenemen, wat duidelijk zou maken dat het medicijn direct vetmestend is, worden niet genoemd in de bijsluiter. Onder normale omstandigheden is het voor de overgrote meerderheid van de mensen niet juist om te zeggen dat vitamine Reforgan daarom vetmestend is.

Aan de andere kant wordt buikzwelling vermeld in de lijst met zeer zeldzame bijwerkingen, dat wil zeggen waargenomen bij minder dan 0,01% van de personen die het geneesmiddel gebruiken. En er is nog een: deze zwelling, die de buik met een groter en voller uiterlijk verlaat, gebeurt met mensen met cystische fibrose.

Op tijd: volgens de Braziliaanse Vereniging van Hulp bij Mucoviscidose (Abram) is mucoviscidose een chronische en genetische aandoening die vooral de longen, de alvleesklier en het spijsverteringsstelsel aantast. Degenen die de aandoening hebben, produceren 30 tot 60 keer dikker slijm dan normaal, wat resulteert in de ophoping van bacteriën en bacteriën in het ademhalingssysteem, die ontsteking en infecties zoals longontsteking en bronchitis veroorzaken, naast zwelling.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Targifor C werkt het echt? Wat het is en hoe het wordt ingenomen
  • Diacereïne Vetmesten? Voor wat het is en bijwerkingen
  • Maternaal vitamine-vet?
  • Mesalazine mesten? Voor wat het is en bijwerkingen

Als u tijdens uw behandeling met het middel een aanzienlijke gewichtstoename heeft ervaren, raadpleeg dan uw arts voordat u besluit dat vitamine Reforgan vetmestend wordt.

Met de hulp van de professional, kunt u begrijpen waardoor u in gewicht toeneemt, wat kan samenhangen met andere redenen, zoals voedsel van lage kwaliteit dat past bij een zittend leven, een ziekte of een ander type geneesmiddel dat u misschien gebruikt op dit moment.

Reforgan is goed?

De beste manier om te bepalen of Reforgan goed voor u is, is door een arts van uw vertrouwen te raadplegen om zeker te weten dat dit het meest geschikte medicijn voor uw lichaam is op een bepaalde manier.

Zelfs als u positieve rapporten over het geneesmiddel vindt, is het belangrijk om in gedachten te houden dat elke persoon een ander organisme heeft dat andere behoeften kan hebben en anders kan reageren op een bepaalde stof.

Bijwerkingen Reforgan

Volgens de bijsluiter kan de oplossing de volgende bijwerkingen veroorzaken:

Ongebruikelijke reacties - tussen 0,1% en 1% van de drugsgebruikers: 

  • misselijkheid;
  • Diarree.

Zeldzame reacties - tussen 0,01% en 0,1% van de drugsgebruikers: 

  • Allergische huidreacties; bijvoorbeeld: roodheid, rode plaques en jeuk.

Zeer zeldzame reacties - minder dan 0,01% van de drugsgebruikers: 

  • Verlaagde bloeddruk in gevallen waar hoge doses L-arginine zijn;
  • Krampen bij patiënten met cystic fibrosis.

Het wordt aanbevolen om de arts op de hoogte te stellen wanneer er een bijwerking optreedt als gevolg van het gebruik van Reforgan om te weten hoe het verder moet.

Contra-indicaties van Reforgan

De bijsluiter vermeldt verder dat het geneesmiddel niet mag worden gebruikt door kinderen of door mensen die allergisch zijn voor een van de ingrediënten in hun formule.

Mensen met chronische nierziekte, ernstig leverfalen of diabetes, en vrouwen die zwanger zijn of hun baby's borstvoeding geven, mogen het medicijn alleen met medische zorg gebruiken.

Iedereen die een ander type geneesmiddel gebruikt, moet ook de arts raadplegen om ervoor te zorgen dat er geen risico's op interactie tussen Reforgan en het betreffende geneesmiddel zijn.In de bijsluiter wordt bijvoorbeeld vermeld dat Reforgan kan interageren met geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van hartaandoeningen, waardoor het effect van deze geneesmiddelen wordt verhoogd.

Zelfs als u het recept niet hoeft voor te schrijven om het geneesmiddel te kopen en u past niet in een van de bovengenoemde gevallen waarin de afspraak van de arts is gespecificeerd, is het de moeite waard om met de arts te praten voordat u Reforgan gaat gebruiken.

Dit is om ervoor te zorgen dat het echt geschikt en gepast is voor uw zaak, dat het goede resultaten oplevert en uw gezondheid niet schaadt. Houd er ook rekening mee dat zelfmedicatie de symptomen van een ernstige ziekte kan maskeren.

Hoe te gebruiken - Dosering van Reforgan 

De bijsluiter geeft aan dat twee tabletten van het geneesmiddel dagelijks worden ingenomen in perioden van 15 tot 30 dagen of meer, afhankelijk van wat de arts aanbeveelt tijdens de maaltijd, bij voorkeur.

Het geneesmiddel moet worden ingeslikt met een beetje water of een andere vloeistof. Niet alleen de duur van de behandeling, maar ook de dosering en tijden van gebruik van vitamine Reforgan moeten door de arts worden vastgesteld, zelfs als het pakket de indicaties bevat.

Dit is vooral belangrijk voor mensen met diabetes, chronisch nierfalen, ernstig leverfalen, zwangere of zogende vrouwen en personen die medicijnen gebruiken die kunnen interageren met Reforgan.

Prijs voor Reforgan 

Het medicijn kan worden gevonden in de hoeveelheden van R $ 40,77 tot R $ 53,31. De prijs kan echter variëren afhankelijk van de vestiging waar het medicijn is gekocht.

Kent u iemand die heeft genomen en beweert dat vitamine Reforgan mesten is? Bent u bang om dit supplement te gebruiken vanwege dit mogelijke effect, hoewel het niet in de bijsluiter staat? Reageer hieronder.