Vitamine Suplan Mesten? Waar is het voor?


Vitamine Suplan Mesten? Waar is het voor? / supplementen

Is Vitamine Suplan Fatten zelfs? Wanneer we een medicijn of een voedingssupplement moeten nemen, is het niet ongebruikelijk dat we ons zorgen maken over de bijwerkingen die het product in kwestie met zich mee kan brengen, toch? En voor degenen die geven om uiterlijk en een goede vorm, is de vraag of de gebruikte stof wel of niet in gewicht kan toenemen belangrijke informatie.

Dat is de reden waarom het, voordat je een medicijn of supplement gebruikt, loont om te weten welke reacties het kan veroorzaken en hoe je het kunt voorbereiden om ermee om te gaan. Laten we daarom een ​​van deze producten beter leren kennen, weten waar het voor is en begrijpen of vitamine Suplan dik wordt of niet.

Waar is Vitamine Suplan voor?

Voordat we begrijpen of vitamine Suplan wordt vetgemest of niet, laten we eens kijken wat dit supplement is.

Volgens de bijsluiter van het product is het een vitamine- en mineraalsupplement dat bedoeld is om te worden gebruikt in periodes van restrictieve voeding, zwangerschap, pre-en postoperatieve zuigelingenvoeding, langdurige ziekte, tijdens de groeifase en in oudere patiënten.

  • Zie meer: Hoe u de beste multivitamine voor u kiest.

Vitaminesupplement Samenstelling

Elke gecoate tablet bevat:% IDR (aanbevolen dagelijkse inname)
Ferro Fumaraat45,60 mg107,04
Retinol-acetaat (vit A)5000 IE250
Colecalciferol (vit D3)400 IE200
Ascorbinezuur (vit C)73,10 mg162,40
Thiamine hydrochloride (vit B1)1,50 mg125
Riboflavine (vitamine B12)1,70 mg130,77
Pyridoxine hydrochloride (vit B6)2,00 mg65
Cyanocobalamine (vitamine B12)6,00 mcg250
Calciumpantothenaat1,10 mg0,01
Nicotinamide (vit PP)20.00 mg125
Calciumcarbonaat300,00 mg12
Mangaansulfaat160 mg22,60
Zinkoxide0,75 mg8,57
Magnesiumcarbonaat11,83 mg1,09
Excipient q.s.p.1 tablet

Wordt vitamine Suplan dikker?

Bij het analyseren van de bijsluiter is het niet mogelijk bewijs te vinden dat ons in staat stelt te bevestigen dat Vitamine Suplan vetmestend werkt omdat de bijwerkingen van het document geen nadelige reacties vertonen die rechtstreeks verband houden met de verhoging van het lichaamsgewicht.

Gezondheidswerkers beweren dat multivitaminesupplementen niet aankomen en, in tegendeel, kunnen profiteren van het gewichtsbeheer.

Volgens personal trainer Andrew Cate gebeurt dit omdat het metabolisme van het lichaam wordt ondersteund door een verscheidenheid aan voedingsstoffen. Hij verduidelijkte dat het metabolisme het tempo regelt van het verbranden van calorieën en dat een metabolisme dat goed werkt belangrijk is voor gewichtsbeheersing.

Volgens Andrew kan de voedingsinname van een persoon invloed hebben op hun eetlust en bijgevolg op de hoeveelheid voedsel die ze consumeren. Hij presenteerde het voorbeeld van vitamine B6, een voedingsstof waarvan de lage niveaus geassocieerd zijn met verlaagde niveaus van serotonine in de hersenen, wat kan leiden tot een toename van de eetlust.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Supla Z Mesten? Wat te doen, Hoe te gebruiken en bijwerkingen
  • Vetmesten? Voor portie en compositie
  • Suplevit Mesten? Is het goed voor je haar? Wat het is en hoe het wordt ingenomen
  • Maternaal vitamine-vet?

De personal trainer noemde ook een onderzoek gepubliceerd in de British Journal of Nutrition Wat aantoonde dat mannen die vitamines en voedingssupplementen consumeerden, regelmatig een lager lichaamsgewicht, vetmassa en body mass index (BMI) hadden.

Cate zei ook dat diezelfde resultaten ook trenden onder vrouwen, die zelfs verminderde eetlust registreerden na een gewichtsverlies.

Dus als u aankomt terwijl u een supplement neemt zoals Vitamine Suplan, is het de moeite waard om uw arts te raadplegen om erachter te komen wat de oorzaak van het probleem kan zijn. Dit kan zijn gebeurd vanwege caloriearme, caloriearme, vetrijke snacks of kan een symptoom zijn van een of andere vorm van gezondheidstoestand.

Bovendien vermelden we hier niet dat als u een vitaminesupplement neemt, u afvallen. Het idee is dat een juiste consumptie van voedingsstoffen het lichaam in een soepele werking brengt.

En als het lichaam eenmaal goed functioneert, kan het beter reageren op de inspanningen die worden geleverd in een proces van gewichtsverlies, zoals een dieet en lichaamsbeweging. Zonder deze inspanningen zal echter nauwelijks gewichtsverlies optreden.

Zelfs omdat, zoals we hierboven zagen, het doel van Suplan niet is om te dun of te dik te worden, maar om het aanbod van minerale vitamines in specifieke situaties aan te vullen.

Bijwerkingen van Vitamine Suplan 

Ook kan, volgens de informatie in de bijsluiter, het supplement de volgende bijwerkingen veroorzaken:

  • Constipatie (constipatie);
  • Buikkrampen;
  • Ontlasting van de ontlasting;
  • Fecale verzachting;
  • Allergische reacties.

Wanneer u een of meer van deze bijwerkingen ervaart of een ander soort bijwerking ervaart, moet u snel de arts vinden die u vertrouwt om te weten hoe verder te gaan.

Contra-indicaties van vitamine Suplan

De bijsluiter waarschuwt ook dat het product niet mag worden gebruikt door patiënten met Parkinson die zuivere levodopa gebruiken.

Bovendien wordt in het document vermeld dat het supplement niet mag worden gebruikt door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, behalve in gevallen waarin medisch advies beschikbaar is en de arts moet worden geïnformeerd wanneer een zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Volgens de bijsluiter moet de arts ook worden geïnformeerd wanneer een patiënt die Suplone gebruikt of Suplan gebruikt andere geneesmiddelen gebruikt. Dit is belangrijk voor de professional om te controleren op risico's van interacties tussen de twee producten die schadelijk zijn voor het lichaam.

Het is niet nodig om het recept te presenteren voordat u vitamine Suplan koopt. Het is echter aan te bevelen om vóór gebruik met uw arts te praten en het supplement te gebruiken om ervoor te zorgen dat het echt voor uw geval is geïndiceerd en dat het u geen kwaad zal doen.

Kent u iemand die heeft genomen en beweert dat vitamine Suplan vetmestend is? Ben je benieuwd naar het gebruik van dit supplement? Reageer hieronder!