Vitargo: wat het is, voordelen en hoe te gebruiken


Vitargo: wat het is, voordelen en hoe te gebruiken / supplementen

Zorgen voor maaltijden vóór het werk is altijd een van de belangrijkste stappen om te zorgen voor goede prestaties en conditie tijdens de oefeningen. Wat verschillende mensen negeren is het belang van een voedselrijke maaltijd na het beoefenen van deze activiteiten. Sommige delen overdrijven, terwijl anderen eten vermijden. Het is van cruciaal belang dat u uw maaltijden samenstelt met gebalanceerde porties van de verschillende voedingsstoffen, zodat uw lichaam efficiënter en sneller zal herstellen.

Vitargo is een van de supplementen die kan helpen bij het herstel van je lichaam na de effecten van intensieve training. Uitgebalanceerde dieetunie, regelmatige lichaamsbeweging en correcte suppletie kunnen een gedifferentieerde kwaliteit van leven bieden.

Vanaf nu zul je meer weten over dit supplement dat je maaltijden na de training kan verrijken en nog steeds significant ten goede komt aan je hypertrofie.

Wat is het?

Vitargo is niets meer dan een snel opneembaar koolhydraat, het bevat geen suiker. Het onderscheidt zich precies doordat het op een ongebruikelijke manier wordt verwerkt. Dit supplement valt op door zijn moleculaire grootte, die beter is dan maltodextrine en dextrose. Vitargo is zeer geschikt omdat het kan worden gebruikt als een "noodbrandstof", omdat de absorptie ervan minstens twee keer zo snel is als de absorptie van andere koolhydraten.

Het kan worden vervaardigd uit maïszetmeel of aardappelzetmeel. De betrouwbaarheid van de werkzaamheid van Vitargo wordt gerapporteerd op basis van de uitgevoerde tests, waarbij de testreacties bij mensen werden gebruikt, en niet bij dieren, zoals bij een verscheidenheid aan supplementen. Het supplement heeft een gepatenteerde kwaliteit, dus als je op zoek gaat naar het verbruik van het wasachtige maïszetmeel zelf, krijg je niet hetzelfde resultaat. Vitargo is te herkennen als een enkele koolhydraatbron.

Hoe werkt het?

Dankzij de osmolariteitskarakteristieken kan Vitargo tot tweemaal zo snel door de maag worden getransporteerd, waardoor het snel de darm bereikt. Vitargo levert tot 168% sneller herstel en garandeert nog steeds een prestatieverbetering van minstens 23% na twee uur intensieve training. Vitargo gedraagt ​​zich anders dan energiedrankjes en spierherstel.

Het biedt geen ongemakken en hobbels in de buik. Omdat het snel door het lichaam wordt opgenomen, 'leegt' het ook de maag sneller, een voordeel dat veel atleten ertoe aanzetten om zich aan te passen. Na de training worden verschillende maaltijden met witte massa geconsumeerd, zodat het herstel van spier- en leverglycogeen plaatsvindt. Dit supplement kan pasta en witbrood vervangen.

voordelen

  • Vitargo draagt ​​bij aan de secretie van insuline, wat kan helpen bij de betere opname van elke verbruikte substantie. Insuline valt ook op als een anti-katabool hormoon, wat de kans op verlies van vetvrije massa kan verkleinen. Er wordt gesteld dat het mogelijk is om insulinepieken op te lopen met de suppletie van Vitargo, wat de beste opslag van glycogeen veroorzaakt.
  • De voordelen kunnen worden opgemerkt tijdens uw prestaties tijdens fysieke activiteiten. Je prestaties kunnen verder evolueren.
  • Studies tonen aan dat de consumptie van Vitargo de hoeveelheid carnitine in de spieren kan verhogen.
  • Het toevoegen van Vitargo aan uw supplement heeft geen invloed op de vetverbranding.
  • Het kan ervoor zorgen dat glycogeen na een training bijna tweemaal zo snel in de spieren en de lever wordt hersteld als maltodextrine en suikers.
  • Vaak voel je je vermoeid door een intense training en ben je dan niet bereid om de dagelijkse taken uit te voeren. Het kan helpen bij fysieke en mentale inspanning en de energie verschaffen die je nodig hebt om de taken van je routine uit te voeren.

Hoe te nemen?

Je kunt je fles of shaker vullen met 200 ml water en het poedervormige supplement toevoegen. Schud dan krachtig gedurende 30 seconden. De watermeting kan variëren naargelang uw persoonlijke smaak. Het wordt aanbevolen om Vitargo voor en na de training te gebruiken. Je kunt het supplement 30 minuten voor de training en 10 minuten daarna innemen. Als u uitgebreide trainingen uitvoert, kunt u de Vitargo-opname tijdens de training opnemen.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Aanvulling op mesten - Hoe te kiezen en te nemen
  • Dextrose - Wat het is, waar het voor wordt gebruikt en hoe het te nemen
  • Maltodextrine - wat het is, waarvoor het wordt gebruikt en hoe het te gebruiken
  • Albumine of weiproteïne - wat te nemen?

Het gebruik van Vitargo is heel gebruikelijk bij de maaltijdbereiding.

Vitargo + Creatine

U moet zich afvragen of u de inname van Vitargo kunt combineren met andere suppletie. Het antwoord is ja, vooral als ze samen worden geconsumeerd. Koolhydraten kunnen ook de opname van andere supplementen versnellen.

Creatine wordt veel gebruikt door mensen die op zoek zijn naar vetvrije massa, dus het consumeren van beide supplementen kan zorgen voor beter spierherstel en langzame katabole effecten na intensieve trainingen, wat ook vermoeidheid kan verminderen. Het supplement kan de suikerniveaus in de bloedbaan nog steeds verhogen, wat resulteert in een betere insulinesecretie.

Bijwerkingen

Een van de vele goede punten is dat de consumptie van Vitargo geen bijwerkingen heeft.

Contra

In eerste instantie zijn er geen contra-indicaties voor het gebruik van Vitargo. Het is belangrijk dat u de doelen en het gedrag van uw lichaam evalueert, zodat u in geval van twijfel medisch advies inwint om te beginnen met suppletie of niet.

Medische monitoring

Het is van cruciaal belang dat u uw doelen beoordeelt voordat u Vitargo als een van uw supplementen gebruikt. Het opvolgen van een arts kan het verschil zijn dat u nodig hebt om lichamelijk te veranderen. Je zou moeten erkennen als je het vetpercentage wilt verminderen, alleen maar vetvrije massa wilt krijgen en meer. Op die manier zult u elk behaald voordeel herkennen.

Lichamelijke oefeningen

Het gebruik van Vitargo is aangewezen voor atleten en sporters. Het is daarom van fundamenteel belang dat u regelmatig lichamelijke oefeningen doet, vooral die met een hoge intensiteit, omdat het supplement zal worden gebruikt om de voedingsstoffen die verloren zijn gegaan aan de activiteiten aan te vullen. Het is belangrijk om te onthouden dat veranderingen in het lichaam optreden vanwege uw inspanning en het naleven van gezonde gewoonten, niet alleen supplementen; het kan efficiënt zijn, maar niet fundamenteel.

prijzen

Het nemen van Vitargo is het meest geschikt voor atleten en atleten die echt extreem snelle suppletie nodig hebben, omdat het een duur supplement is. Als u een snelle koolhydraatsuppletie wilt, blijf dan bij maltodextrine en dextrose.

Je kunt bars van vitargo vinden voor een gemiddelde R $ 12,00. Delen van 2 kilo kunnen worden gekocht voor waarden van R $ 83,00 tot R $ 179,00.

Waar te koop

Je kunt Vitargo kopen in winkels met voedingssupplementen en zelfs in winkels met natuurlijke producten die producten voor atleten aanbieden. Het is mogelijk dat u het moeilijk vindt om deze dure toeslag in de dichtstbijzijnde winkels te vinden, zodat u kunt zoeken naar online winkels die de verkoop van het product aanbieden. Vergeet niet om een ​​evaluatie te maken van de referenties en de betrouwbaarheid van deze online winkels, zodat u zich veiliger voelt om te betalen en op aflevering te wachten.

Kent u iemand die is aangevuld met Vitargo? Wat waren de resultaten? Ben je van plan het ook te gebruiken? Reageer hieronder!