Werkt Vitrix? Effecten op testosteron, rapporten en hoe te gebruiken


Werkt Vitrix? Effecten op testosteron, rapporten en hoe te gebruiken / supplementen

Vitrix is ​​een product van supplementfabrikant Nutrex Research, dezelfde maker van de beroemde Lipo-6. Vitrix is ​​een supplement waarvan het belangrijkste doel volgens de fabrikant zelf is om de seksuele prestaties van de man te verbeteren. Om dit te doen, fungeert het als een natuurlijke stimulator van het hormoon testosteron, dat precies verantwoordelijk is voor de mannelijke kenmerken en voor het verhogen van het seksuele verlangen. Bovendien hangt het af van het seksuele gedrag van mannen. Vanwege de eigenschappen die verband houden met testosteron en vasodilatatie, is het ook zeer bekend geworden als een supplement om de spiermassa en atletische prestaties te verbeteren. Het is een van de best verkopende producten in de VS. Maar werkt Vitrix echt? Dit artikel zal dit beantwoorden en ook laten zien hoe u moet nemen, mogelijke bijwerkingen en gebruikersrapporten.

Wat is Vitrix precies?

Het belangrijkste ingrediënt van Vitrix, net als de meeste andere belangrijke testosteronstimulators, is Tribulus Terrestris. Maar andere ingrediënten dragen ook bij aan deze stimulatie, naast het bevorderen van vaatverwijding, zoals we hieronder zullen zien. Nutrix Vitrix is ​​geen anabole steroïde en geen hormoon zelf. Zijn doel is het maximaliseren van testosteron binnen de grenzen van het lichaam zelf. Het product hoeft ook niet in cycli te worden gebruikt, hoewel het gebruik ervan passend moet zijn, zoals aangegeven door de fabrikant.

Hoe Vitrix werkt

Om te beginnen praten over de formule is het vermeldenswaard dat het al enkele variaties heeft ondergaan. Dit is de reden dat veel sites nog steeds een verouderde samenstelling hebben, waar bijvoorbeeld geen Arginine en andere ingrediënten aanwezig zijn. En daarvoor was de portie 6 capsules, terwijl ze nu slechts 2 geconcentreerde capsules zijn met snelle absorptie. Laten we eens kijken hoe elk Vitrix-ingrediënt werkt om het product te helpen goede resultaten te behalen:

- Tribulus Terrestris:

Een van de belangrijkste ingrediënten in de compositie van Vitrix is ​​de Tribulus Terretris, een stof die is verkregen via een plant genaamd Puncture Vine. Van haar is bekend dat ze bijdraagt ​​aan mannelijke mannelijkheid. Er wordt ook aangenomen dat het element zowel het libido als het seksuele welzijn verbetert.

Onderzoek heeft al aangetoond dat Tribulus Terrestris daadwerkelijk de kwaliteit van erecties verbetert en seksueel welzijn bevordert. Er zijn echter geen aanwijzingen dat de component de prestaties van fysieke activiteiten verbetert. Tribulus Terrestris wordt veel gebruikt door mensen die de spiermassa willen vergroten omdat ze denken dat als het product de testosteronniveaus in het lichaam verbetert, het daarom goed is voor het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van de prestaties.

U kunt veel rapporten van gebruikers zien die aangeven hoe het product heeft bijgedragen aan spiergroei. Maar zoals we al hebben gezegd, heeft de wetenschap dit nog niet bewezen. Voor meer informatie over hoe Tribulus werkt, kunt u verwijzen naar het artikel dat laat zien waar Tribulus Terrestris voor is in details en hoe het te nemen.

- Fenegriek:

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Hoe Tribulus Terrestris te nemen voor de beste resultaten
 • Waar wordt Tribulus Terrestris voor gebruikt? Verliest het gewicht?
 • Wat zit er in een GH-supplement?
 • Is Muscletech HD-testen goed? Voor wat het is, bijwerkingen en rapportage

Het fenegriekextract dat in de formule aanwezig is, is al in onderzoek getoond om vrije en natuurlijk biologisch beschikbare testosteronniveaus te verhogen. Gebaseerd op huidig ​​wetenschappelijk bewijs wordt aangenomen dat fenegriek de omzetting van testosteron in oestrogeen kan vertragen, waardoor de testosteronniveaus van het lichaam worden verhoogd door natuurlijke plantensapons.

- L-Arginine en Iombine:

Volgens Nutrex Research,L-Arginine en Iombine hebben het effect van vaatverwijding, dat wil zeggen, ze bevorderen de dilatatie van de bloedvaten. Het is de moeite waard om uit te leggen dat yohimbine het actieve bestanddeel is van yohimbe. Hierdoor ontstaat er een toename van de bloedstroom en zuurstof, die de prestaties en het seksuele uithoudingsvermogen helpen verbeteren. Dit effect wordt ook gewaardeerd door malachadores omdat meer voedingsstoffen naar de spieren worden gevoerd, wat naast spiervermeerdering meer spiergroei genereert. Zie het artikel over stikstofmonoxide en vaatverwijding voor meer informatie over dit effect.

- Bioperine:

Bioperine is een extract dat is afgeleid van een zwarte peper. Onderzoek suggereert dat het ingrediënt de opname van voedingsstoffen verhoogt.

- Zink:

Mineraal zink is aanwezig tussen de ingrediënten. Onderzoek heeft aangetoond dat zink de testosteronniveaus kan verhogen, vooral bij personen met zinktekort. En deze tekortkoming is meestal gebruikelijk.

Vitrix Nutrition Table - Samenstelling van ingrediënten 

In een portie vitrix, wat overeenkomt met 2 capsules, vinden we:

- Zink - 10 mg

- Vitrix Sexual Performance (Blend) - 858 mg

 • L- Arginine
 • Extract van Tribulus Terrestris (wortel) (50% sapominas en 20% protodioscine)
 • Fenogrego-extract (zaad) (50% sapominas en 20% protodioscine)
 • Bioperine (Piper nigrum Extract) (fruit)
 • Yohimbine Hcl (Yohimbe Bark Yohimbine)

Bekijk de onderstaande afbeelding voor de voedingsinformatie van Vitrix op het etiket:

Afbeelding: Nutrex Research

Vitrix- en testosteronspiegels in het lichaam

Het extract van Tribulus Terrestris in de samenstelling van het supplement brengt de saponinen mee. Deze stoffen stimuleren de productie van het zogenaamde luteïniserend hormoon, ook bekend onder het acroniem LH, in de klier die zich onder de hersenen bevindt, de hypofyse.

Op zijn beurt levert het luteïniserend hormoon een stimulans op Leydig-cellen, die in de testikels worden gevonden en die verantwoordelijk zijn voor de productie van testosteron.

De fabrikant Nutrex beweert dat Vitrix werkt door de productie op natuurlijke wijze te stimuleren, binnen de veilige grenzen die door het lichaam van elk individu worden bepaald.

Voordelen van Vitrix

Volgens Nutrex Research zijn de voordelen van het product, naast het verbeteren van de seksuele prestaties van mannen, verhoogd libido - seksueel verlangen - en uithoudingsvermogen - kracht. De fabrikant belooft verder dat Vitrix het behoud van natuurlijke niveaus van testosteron in het lichaam bevordert en dat de capsules van het product betere absorptie bieden dan de tabletten.

Afgezien van seksuele prestaties, wordt aangenomen dat het supplement ook kan bijdragen aan de toename van de spiermassa en de kracht en het uithoudingsvermogen van de atleet.

Rapporten en beoordelingen - werkt Vitrix zelfs tweede gebruikers?

Geïnteresseerd in het supplement? Wel, weet dat voordat het besluit om de hamer te slaan en besluiten om het product mee naar huis te nemen belangrijk is om te weten wat de meldingen van consumenten die het al hebben gebruikt, proberen te achterhalen of Vitrix echt werkt.

En om u daarbij te helpen, gingen we achter de getuigenissen aan van supplementgebruikers op internet, op de grote e-commercesites en discussieforums.

Een van de gebruikers beweerde 46 jaar oud te zijn en heeft het product ongeveer zes jaar gebruikt. Hij zei ook dat hij nooit enige bijwerkingen met de stof voelde, die hem blijft gebruiken vanwege het feit dat Vitrix voor hem werkt en het zijn vrienden aanbeveelt.

Een andere internetgebruiker schreef dat hij producten had gebruikt die zijn seksuele begeerte beïnvloedden totdat hij het supplement in kwestie begon te gebruiken. Hij zei dat hij het meer dan vijf jaar heeft gebruikt, dat het hem weer normaal libido heeft gegeven en dat het enige neveneffect dat werd gevoeld verband hield met de persistentie van erecties.

Op de pagina Body Building, de grootste retailer van Amerikaanse supplementen, is de waardering die internetgebruikers aan Vitrix toekennen 8,5 - op een schaal van nul tot 10 - die het als goed beoordeelt. In het commentaargedeelte, terwijl sommige consumenten beweerden dat ze verbeteringen hadden gevoeld bij het gebruik van het product, zeiden anderen dat ze er weinig of geen effect op hadden. Een soortgelijke opmerking is ook opgemerkt op andere belangrijke websites. Het product is zeker niet unaniem. Voor sommigen werkt de Vitrix goed, voor anderen wordt het meer gevoeld in de seksuele kwestie en anderen beweren dat het niet veel verschil maakte van het gebruik.

In de Braziliaanse fora is de algemene opmerking dat hoewel het niet zo goed is voor het verkrijgen van spiermassa, gezien de kosten-batenverhouding, het misschien interessant is voor Post-Cycle Therapy (TPC) met anabole steroïden. vermijd het verminderen van het libido en werk samen aan kracht, uithoudingsvermogen, stemming en gemoedstoestand. Het is de moeite waard eraan te denken dat het product een hoge prijs heeft in Brazilië en misschien niet ideaal is voor veel mensen.

Hoe lang duurt het voordat ik de resultaten merk?

De effecten van Vitrix werken snel. De meeste rapporten van gebruikers die resultaten hebben gehad met het product, zeiden dat dit gebeurde met weinig tijd van het gebruik van het product. In twee weken gebruik zijn al effecten gevoeld op seksuele prestaties en toename van kracht en spiermassa.

Is het waard om te kopen of niet?

Deze rapporten geven ons een idee van de resultaten die het product kan opleveren. Het komt er uiteindelijk op neer dat als de consument op zoek is naar een product dat primair is gericht op zijn voordelen in verband met het verbeteren van het seksleven, hij waarschijnlijk tevreden is. Hoewel hij niet gericht is op het verkrijgen van spiermassa in de visie van de fabrikant, heeft hij in veel gevallen bijgedragen aan verbetering in verband met spiermassa toename en prestaties bij krachttraining. Veel rapporten tonen aan dat voor veel mensen toename in kracht en droge spiermassa was met het gebruik van het product.

Er is geen manier om ervoor te zorgen dat Vitrix voor iedereen goed zal zijn. Maar over het algemeen is het mogelijk om te stellen dat Vitrix blijkbaar effectief is in het stimuleren van spieren en uithoudingsvermogen en het stimuleren van het libido, in termen van een testosteronstimulator.

Het is de moeite waard eraan te denken dat het ideaal voor de man die seksuele problemen heeft, vanwege het gebruik van sport-supplementen of niet, is om met de arts van vertrouwen te praten om te weten of het echt nodig is om het product te gebruiken en of hij het meest geschikt is voor de zaak van hem.

Hoe neemt u Vitrix in?

De aanbeveling is om dagelijks maximaal vier Vitrix-capsules te gebruiken: twee in de ochtend en twee in de middag.

Hoewel het product op een lege maag kan worden ingenomen voor een snellere absorptie, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de reacties. Meer gevoelige magen hebben mogelijk wat voedsel nodig om beter met het supplement om te gaan.

Vitrix-bijwerkingen

Onder de mogelijke bijwerkingen veroorzaakt door het supplement zijn misselijkheid, maagklachten, tederheid en gevoeligheid in de tepels, kleine vergroting van de borst, migraine, angst, nervositeit en de persistentie van erecties. Hoewel de fabrikant beweert dat het product veilig is en geen bijwerkingen heeft wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, kunnen sommige mensen die gevoeliger zijn voor de componenten van de formule, zich ongemakkelijk voelen. De meest voorkomende klachten houden verband met maagpijn en misselijkheid.

Het ideaal bij het nemen van het product is dat je andere eetgewoonten en je routine niet verandert. Op die manier zal het duidelijker zijn als u een bijwerking van het product voelt of het te wijten is aan een andere niet-verwante factor.

Vitrix en vrouwen

Hoewel het een product is dat gericht is op het verbeteren van de seksuele prestaties van mannen, kunnen sommige vrouwen het idee hebben om Vitrix te gebruiken om hun testosteronniveaus te verhogen en spieren te krijgen, aangezien dit een van de functies van het hormoon is.

Het is echter belangrijk om te weten dat er risico's worden toegeschreven aan overmatig testosteron bij vrouwen. Sommigen van hen zijn vochtretentie, acne ontwikkeling, agressiviteit, groei van de clitoris, toename van lichaamsbeharing, verdikking van de stem, het risico op het ontwikkelen van trombose (onvoldoende stolselvorming), hepatitis, cysten en tumoren maligniteiten in de lever en de afname van goede cholesterol (HDL) en de toename van slechte cholesterol (LDL).

De vrouw die meer spieren wil opbouwen, moet dit op een gezonde manier doen, met het advies van een arts en voedingsdeskundige over de supplementen die voor haar zijn aangegeven en de hulp van een goede sportschoolprofessional in haar training.

contra-indicaties

Kinderen jonger dan 18 jaar worden geadviseerd om het supplement niet te gebruiken als ze zwanger zijn of borstvoeding geven. Voor degenen die aan een of andere ziekte of gezondheidsproblemen lijden en een of meer geneesmiddelen gebruiken, is de aanbeveling om met de betrouwbare arts te praten voordat u het product gaat consumeren.

Aanvullende referenties

 1. Officiële Nutrex-site: http://www.nutrex.com/product/vitrix/
 2. Bhandari, Bharti, Deepti Chopra en Sangeeta Kamal Kohli. "Farmacologische effecten van Tribulus Terrestris: A Review." Internationaal tijdschrift voor hedendaagse geneeskunde 1.1 (2013): 71-75.
 3. Moghaddam, Mohammad Hassan Ghosian, et al. "Het effect van orale voeding van tribulus terrestris L. op het geslachtshormoon en gonadotropine bij verslaafde mannelijke ratten." Internationaal tijdschrift voor vruchtbaarheid en steriliteit 7.1 (2013): 57.

Heeft iemand je ooit het product aanbevolen dat beweert dat Vitrix-suppletie echt werkt? Zou je het willen weten met de mogelijke bijwerkingen? Reageer hieronder!