Whey HD BPI goed? Analyse en rapportage


Whey HD BPI goed? Analyse en rapportage / supplementen

Wei-eiwit, of proteïne geëxtraheerd uit wei, zoals het ook wordt genoemd, is een van de populairste eiwitsupplementen ter wereld. Het product zijn verbonden voordelen als het behoud van waterstof, dat spiergroei bevordert, verhoogde productie van eiwitten (die essentieel zijn voor het bouwen en repareren van spieren), en antioxiderende werking, de versterking van het immuunsysteem en het verminderen van de symptomen van overtraining - dat is wanneer de beoefenaar boven de limiet van zijn lichaam oefeningen doet en zijn eigen spierontwikkeling schaadt.

Een probleem dat sommige bodybuilders, vooral de beginnende, kunnen tegenkomen bij het kopen van wei-eiwit, is de keuze van het merk dat ze mee naar huis nemen. Dus we hebben een analyse van een van deze supplementen bedacht: is Whey HD BPI goed voor iedereen die een eiwittoeslag van hoge kwaliteit wil om spieren te krijgen?

Het product kennen

BPI Sports Whey HD is geschikt voor mensen die beide programma's volgen die zich richten op het opbouwen en laten groeien van spieren en diegenen die willen afvallen. Een andere actie die door het supplement wordt beloofd, is de verbetering van de hersteltijd van de spieren in de periode na de training.

Het kan worden gevonden in cookies smaken van chocolade, vanille en caramel, melk en koekjes, banaan taart en marshmellow, muesli en aardbeientaart, in verpakkingen van 907 gram of 2 kg.

Whey HD BPI voedingswaarde-informatie en ingrediënten

Zie hieronder de voedingsinformatie van het BPI Sports-product. Hoeveelheid per portie van 38 gram:

 • Energiewaarde: 130 calorieën
 • koolhydraten: 3 g
 • suikers: 1 g
 • eiwitten: 25 g
 • Totaal vet: 2 g
 • Verzadigde vetten: 1 g
 • natrium 80 mg

Onder de ingrediënten in supplement bij de samenstelling: wei-eiwit gecondenseerde melk, wei-eiwit isolaat melk, dextrine, glycerol, natuurlijke en kunstmatige smaakstof (type varieert met de smaak), gepoederde cellulose I, xanthaangom, gom-carrageen, siliciumdioxide, sucralose en acesulfaam-kalium. Het product heeft ook de aanwezigheid van ProHydrolase, enzymen die de spijsvertering en absorptie verbeteren.

Is Whey HD BPI goed?

Nu we iets meer weten over het supplement en weten welke ingrediënten er in de samenstelling zitten, is de tijd gekomen om de volgende vraag te beantwoorden: Is Whey HD BPI goed voor het echte leven?

Om dit te begrijpen, zijn we op zoek gegaan naar meldingen van consumenten die het product al op internet hebben gebruikt. Laten we beginnen met praten over de classificatie en getuigschriften die nog in de virtuele winkels van sportproducten zijn achtergelaten.

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Is Whey Protein VP2 goed?
 • Is Isoflex Whey Protein goed?
 • Dymatize Elite Gourmet Protein Is het goed?
 • Is Probiotische wei-eiwit goed? Wat te kopen?

Op de pagina Body Building bijvoorbeeld was de notitie die het product ontving van gebruikers 8.8 - op een schaal van nul tot 10 - die in de uitstekende categorie valt. Deze goede opmerking betekent echter niet dat dit geen problemen oplevert. Sommige gebruikers klaagden over de opmerkingen die de add-in versie van chocoladekoekjes brengt een onaangename smaak, terwijl anderen zeiden de wei HD BPI is moeilijk te worden gemengd met melk, tot een shake te bereiden.

We hebben ook een kijkje genomen naar wat sommige experts over het product hebben gezegd. Voor de meesten van hen is het supplement efficiënt in het bevorderen van de toename van eiwitten in het lichaam na een trainingssessie of gedurende de dag.

De Whey HD BPI-formule zorgt ervoor dat aminozuren - die een bestanddeel van eiwitten zijn - in uren in het lichaam worden vrijgegeven, wat mensen helpt die om de drie tot vier uur geen eiwitrijke maaltijd kunnen eten. De keerzijde van het product is dat het niet het meest effectieve eiwitsupplement is dat vóór het slapengaan wordt ingenomen, maar desondanks goed werkt gedurende de dag. In feite is dit geen productprobleem, maar alleen een kenmerk van de formule. Het werd geciteerd omdat veel mensen denken dat het voor bed gaat dienen.

Wat maakt het supplement niet effectief zijn wanneer het wordt ingenomen voor het slapen gaan is dat het beschikt niet over een caseïne, een eiwit van belang juist in deze periode te worden geconsumeerd, want het bevordert een langzame afgifte van eiwitten in het lichaam, zodat ze worden gebruikt door het lichaam in de juiste maat.

Een ander probleem met het ontbreken van caseïne is dat, zoals dr. Jim Stoppani uitlegde aan de site, de stof belangrijk is voor de eiwitproductie en compleet spierherstel. Moet nog worden opgemerkt dat de BPI heeft Whey HD carrageenan, een verbinding zonder voedingswaarde die ontsteking veroorzaken en die darmkanker, gastro-intestinale lesies en colitis ulcerosa veroorzaakt - ontsteking van de darm - bij laboratoriummuizen onderworpen aan experimenten.

Toch is het de moeite waard te vermelden dat er geen type bijwerking werd geassocieerd met de Whey HD van BPI.

De meningen die we hebben aangegeven wijzen op de conclusie dat Whey HD BPI goed is, maar niet helemaal effectief, omdat het niet goed werkt voor het slapengaan en geen caseïne heeft. Maar voordat u beslist om het product al dan niet te kopen, raden wij u aan om met uw personal trainer en voedingsdeskundige te praten, uit te leggen wat uw doel is met uw lichaam en ervoor te zorgen dat Whey HD BPI goed is of niet voor jouw geval.

Zorg en aanbevelingen 

Vrouwen die zwanger zijn, kinderen, ouderen en mensen met welke ziekte dan ook mogen alleen Whey HD BPI gebruiken met toestemming van een arts en / of voedingsdeskundige. Het supplement moet worden bewaard in een omgeving die is beschermd tegen licht, hitte en overmatig vocht.

Hoe te nemen

De indicatie is dat de meting van één lepel van het product - wat overeenkomt met 38 g - wordt gemengd met water en in de blender wordt geslagen. Bij afwezigheid van het apparaat kan de consument de twee ingrediënten ook goed roeren met behulp van een lepel, maar er moet voor worden gezorgd dat ze grondig zijn gemengd.

Het is ook mogelijk om de Whey HD BPI samen met melk in te nemen, een shake te bereiden of een ander soort drank te mengen. Er is zelfs de mogelijkheid om het te gebruiken om recepten te maken zoals ijs, pannenkoek, tapioca, cake, koekje en crêpe.

Kent u iemand die heeft gekocht en beweert dat Whey HD BPI sowieso goed is? Heb je overwogen dit supplement te gebruiken om spiermassa te krijgen? Reageer hieronder!