Is Probiotische wei-eiwit goed? Wat te kopen?


Is Probiotische wei-eiwit goed? Wat te kopen? / supplementen

Probiotica is een in 1986 opgericht bedrijf dat actief is in het segment van voedingssupplementen en zichzelf presenteert als de leider in de sector in Latijns-Amerika.

Het ondersteunt atleten zoals Alex dos Anjos, de Arnold Classic Kampioen 2013 Diogo Montenegro, algemeen kampioen Arnold Classic Madrid 2014 Juliana Malacarne, het Olympia Weekend kampioen in 2014 en 2015, en Sayuri Torres, winnaar van de Arnold Classic Brazilië 2015 .

Een van de verschillende supplementen die door het merk worden geproduceerd en verkocht, is Whey Protein, het eiwit dat wordt gewonnen uit wei. Maar is Whey Protein Probiotics goed? En hoe weet je welke je moet kopen?

The Whey Protein Probiotic Models 

Voordat we beslissen of Whey Protein Probiotics goed is, is het belangrijk om te weten dat er verschillende modellen van het supplement in de lijn van het merk zijn. De lijst bevat:

 • Pure Whey Black;
 • Isoleer 100% Whey;
 • 5 wei-eiwit;
 • 3 wei-eiwit;
 • Whey Pro2 gehydrolyseerd;
 • Iso Pro Whey;
 • 100% pure wei;
 • Pro Whey Protein;
 • Hiper Whey;
 • Wei Micellar.

Om te weten welke het beste is om te gebruiken in elke situatie of welk model het meest geschikt is voor elk consumentenprofiel, laat ons elk van de hierboven genoemde producten een beetje beter kennen:

- Pure Whey Black

Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 900 g en 2 kg, in de aroma's van aardbei en vanille. Het bestaat uit een eiwitschok whey isolaat en concentraat, met 24 g eiwit per portie van 30 g BCAA's en hoge concentratie, zogenaamde vertakte aminozuren. 

Het product heeft een laag gehalte van 0,9 g tot 1,2 g vetten en 2,4 g tot 2,7 g koolhydraten per portie. Het is een snel absorptiesupplement, zonder gluten, maar bestaat uit melk en sojaderivaten. Onder de beloofde voordelen zijn de grotere opname van voedingsstoffen en een uitgesproken smaak. 

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • [Video] Whey Protein voor of na de training?
 • Wei is koolhydraten waard?
 • 100% pure wei-probiotica is goed?
 • Is Isoflex Whey Protein goed?

- Isoleer 100% Whey

Probioticum wei-eiwitisolaat, dat wil zeggen een wei versie ten minste 90% eiwit te verschaffen, dat met laag vetgehalte, lactose, koolhydraten en cholesterol en een snellere absorptie dan weiconcentraat. Verkrijgbaar in sinaasappel-, druiven- en limonadesmaken, het supplement biedt 31 g eiwit per portie en is een bron van 20 vitamines en mineralen. 

- 5 wei-eiwit

Verkrijgbaar in aardbei aroma, vanille en chocolade, het product bestaat uit een mengsel van vijf verschillend van wei-eiwit: eiwit concentraat van de microgefiltreerde wei-eiwit isolaat wei, gehydrolyseerde proteïne uit wei-eiwit geïsoleerd uit microgefilterde wei en geconcentreerd wei-eiwit. 

De Whey Protein 5 belooft de levering van hoogwaardige eiwitten biologisch, met een eiwitgehalte van 80% tot 95%, in het bijzonder aminozuren BCAA.

- 3 wei-eiwit

Het is ook een mengsel van verschillende vormen van wei en brengt het geconcentreerde wei-eiwit, het eiwit geïsoleerd uit de microgefilterde melkwei en het gehydrolyseerde wei-eiwit. Elke portie van 32 g bevat 24 g proteïne, 1,9 g tot 2,1 g vetten en 3,3 g tot 3,8 g koolhydraten. Het product is verkrijgbaar in vanille, chocolade en aardbeiensmaken en belooft ook een hoge concentratie aan aminozuren te brengen.

- Whey Pro2 gehydrolyseerd

Volgens Probiotica Dit product bestaat uit meer dan 85% van het gehydrolyseerde wei-eiwitisolaat en verschaft een hoge verteerbaarheid en een hoge absorptiesnelheid. Het kan worden gevonden in chocolade en vanille smaken.

- Iso Pro Whey

Het is gebaseerd op geïsoleerde wei-eiwitten, verkregen door het microfiltratieproces van wei, wat resulteert in een product met een hoge eiwitconcentratie met een laag vet- en lactosegehalte. Het bevat vitamines en mineralen en levert ongeveer 50% van de dagelijkse aanbeveling van deze micronutriënten per portie.

Iso Pro Whey is instant, dus u kunt het bereiden door het op een snelle en praktische manier te mengen met een lepel. Het kan worden gebruikt na de training of op elk moment van de dag.

- 100% pure wei

Probioticum wei-eiwitconcentraat, dat wil zeggen een product dat langs een eenvoudige filterproces een langzamere ontsluiting met betrekking tot isoleren en gehydrolyseerd en heeft alle lactose en melkvet volledig geëlimineerd. Volgens het bedrijf, het product heeft een hoge concentratie van aminozuren, in het bijzonder BCAA, heeft 23 gram eiwit en 30 g per stuk kan worden opgedaan in uitvoeringen zonder smaak, vanille, chocolade en aardbei.

 • Zie meer: 100% Pure Whey Probiotics is goed? 

- Pro Whey Protein

Het is een mengsel van wei-eiwit, maltodextrine, een langzaam absorberend koolhydraat en Waxy Maize, een snel verteerbaar koolhydraat. Het doel is om consumenten te bedienen die eiwitten van hoge biologische waarde en koolhydraten willen of moeten bevatten om te voeden.Het product draagt ​​12 g eiwit en tussen 9,7 g en 11 g koolhydraten in elk portie van 25 g. Het is te vinden in de smaken van aardbei en banaan, chocolade, vanille en aardbei.

- Hallo wei

Het is een ander model van weiconcentraat vervaardigd door Probiotics, dat belooft een snelabsorberend eiwit te zijn, het product bevat 24 g eiwit en 10 g tot 11 g koolhydraten per dosis van 40 g. Verkrijgbaar in chocolade, vanille en aardbeiensmaken.

- Whey Micellar

Een micellaire wei is er een die een langere absorptietijd heeft dan conventionele wei en is een geclassificeerd supplement tussen wei-eiwit en caseïne. De Whey Micellar van Probiotics brengt zijn formule in wei-eiwit, micellaire caseïne en koolhydraten, wat resulteert in een geleidelijke afgifte van aminozuren in de spieren.

Het kan worden gevonden in aardbeien-, vanille- en chocoladearoma's en levert 18 g eiwit en tussen 8,1 g en 8,6 g koolhydraten in elke portie van 30 g.

Is Probiotische wei-eiwit goed? Welke te kopen?

Voordat u weet welke probioticum voor weiproteïne u moet kopen, is het belangrijk om te weten dat elk productmodel het meest geschikt is voor elk moment en gebruikersprofiel. Bijvoorbeeld, degenen die een langzamer, meer geleidelijk absorptie-eiwit willen, zullen zeker beter doen met whey-micellair.

 • Zie meer: Wat is de beste wei-eiwit voor je doel?

Aan de andere kant wordt degene die in de suppletiewereld start gewoonlijk geadviseerd om te beginnen met de geconcentreerde versies van wei. Lactose-intolerantie is het best geschikt voor whey-hydrolysaten en -isolaten, die lage hoeveelheden lactose zouden moeten brengen (controleer altijd de verpakking en bevestig dit met uw arts voordat u het product gebruikt).

Gehydrolyseerde en geïsoleerde versies dienen ook de perioden waarin een snelle vertering van eiwitten, zoals post-training, gewenst is. Er is zelfs een mengeling van wei-eiwitten en koolhydraten, die nuttig kunnen zijn voor mensen die zowel hun eiwit- als koolhydraatinname willen verhogen.

Dat wil zeggen, we kunnen geen beter product definiëren tussen de wei vervaardigd door Probiotics. Elk is meer geschikt voor een situatie. Dus als je vragen hebt, vraag je je personal trainer en voedingsdeskundige om te weten welke je moet kopen. Deze professionals kennen uw profiel en hebben u nodig en kunnen u begeleiden.

Maar is het Whey Protein Probiotic echt goed en voldoet het altijd aan wat het belooft? Om hier een beeld van te krijgen, hebben we gekeken naar opmerkingen over het merk op internet.

Een punt tegen de kwaliteit van het merk is een laboratoriumverslag, op verzoek van Felix Bonfim, waaruit bleek dat de informatie in de verpakking niet hetzelfde was als die in het supplement per analyse.

Het document toonde aan dat een product dat beloofde 2,3 g koolhydraten en 23 g eiwit per portie te brengen 8,75 g koolhydraten en 18,1 g eiwitten per portie bevatte. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat een dergelijke prijs niet zo recent is: de analyse in kwestie werd gemaakt in het jaar 2013.

In een internetdiscussieforum zei een internetgebruiker dat het merk Probiotica niet zo goed is omdat het een Braziliaans merk is, maar een andere gebruiker meldde dat ze een supplement van de fabrikant gebruikten en er geen spijt van hadden.

Weiproteïne geïsoleerd van Probiotics is beoordeeld door andere blogs. Eén beoordeelde het product goed in categorieën zoals kosten en baten, efficiëntie, smaak, het goed mengen, weerstand en spierreconstructie.

Het werd echter niet goed geëvalueerd door de publicatie in de categorieën spierkracht en pompstijging, wat de toename van de bloedconcentratie in de getrainde spier is en door sommigen beschouwd als een teken dat de training effectief was.

Om u veiliger te voelen wanneer u uw Whey Protein Probiotic of een ander merk koopt, vraagt ​​u altijd om advies van uw personal trainer en voedingsdeskundige, die in staat zal zijn om de beste producten voor uw geval aan te geven, met het oog op uw doelen en veiligheid van uw gezondheid.

Prijsklasse

Onderstaande lijst geeft een prijsindicatie voor de verschillende modellen van Whey Protein Probiotics:

 • Pure Whey Black: R $ 151,72 (900 g);
 • Isoleer 100% Whey: R $ 243,72 (900 g);
 • 5 wei-eiwit: R $ 177,61 (900 g);
 • 3 wei-eiwit: R $ 276 (2 kg);
 • Whey Pro2 Hydrolyzed: R $ 215,10 (908 g);
 • Iso Pro Whey: R $ 232,22 (900 g) en R $ 409,90 (2 kg);
 • 100% pure wei: $ 287,99 (2 kg);
 • Pro Whey Protein: $ 31 (500 g);
 • Hiper Whey: R $ 169,11 (2 kg) en R $ 85,41 (900 g);
 • Whey Micellar: R $ 108,61 (900 g).

video:

Vond je de tips leuk?

Kent u iemand die heeft genomen en beweert dat Whey Protein Probiotics goed is? Heb je erover nagedacht om er een te kopen? Welke past het best in je profiel? Reageer hieronder!