Is Whey Protein VP2 goed?


Is Whey Protein VP2 goed? / supplementen

Reeds gevestigd als een van de meest populaire eiwitsupplementen in de fitness-wereld, is de wei-eiwit in verband met voordelen zoals spiergroei (door het verhogen van de productie van eiwitten, die essentieel zijn voor het bouwen en repareren van spieren, en het behoud van waterstof die ook werkt in deze richting), versterking van het immuunsysteem, het verstrekken van anti-oxidant activiteit en vermindering van de symptomen veroorzaakt door de opleiding die de grenzen van het lichaam van de beoefenaar overschrijdt, de zogenaamde overtraining.

In de markt zijn er verschillende merken die het product aanbieden, en dus is het voor het kopen van je wei belangrijk dat je er informatie over hebt en goed weet wat je je geld investeert. Om u te helpen, laten we een van deze producten introduceren. Immers, is Whey Protein VP2 goed?

Waar is het voor?

Wei-eiwit VP2 van AST Sports Science is een geïsoleerd wei, dat wil zeggen een product dat een werkwijze van het filteren van het blad met een hoog eiwitgehalte heeft ondergaan, hoger dan die in de geconcentreerde wei en bevat geen of nagenoeg geen enkele hoeveelheid koolhydraten, vetten en lactose en heeft nog steeds een snelle absorptie.

Er is ook het voordeel van geïsoleerde wei om niet aan te komen, wat belangrijk is voor diegenen die, naast het bereiken van spierdefinitie, ook moeten afvallen.

Een van de voordelen die het product belooft, is een toename van de spiermassa, verminderd lichaamsvet, meer kracht en een snel herstel. De fabrikant beweert ook dat wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat Whey Protein VP2 615% meer droge spiermassa oplevert en de sterkte met 156% meer verhoogt dan andere soorten eiwitsupplementen.

Volgens AST Sports Science, wetenschappers aan de Universiteit van Victoria, Australië, hebben een 10-week experimenteren met bodybuilders en ontdekte dat atleten die het supplement gebruikt opgedaan ongeveer 5 kg van de spieren, het verliezen van ongeveer 1,3 kg vet zonder diëten, konden squats doen met bijna 50 kg meer en rugliggend met een groei van ongeveer 20 kg in de opgeheven lading.

Whey Protein VP2 is te vinden in chocoladesmaken, citrusvruchten, fruitsalade, vanille en mokka cappuccino in een verpakking van 907 g.

De samenstelling van het product

Het supplement omvat Geïsoleerd eiwit wei, koolhydraten, vitamine A, calcium, natrium, kalium, sucralose, natuurlijke en kunstmatige kleur en smaak die varieert met de smaak en zoetstoffen acesulfaam K. Het product heeft geen vet of lactose in zijn samenstelling.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Wei is koolhydraten waard?
  • Is Isoflex Whey Protein goed?
  • [Video] Whey Protein voor of na de training?
  • Is Probiotische wei-eiwit goed? Wat te kopen?

Elke portie van 28 g bevat 24 g eiwit en 2 g koolhydraten.

Is Whey Protein VP2 goed? 

Welnu, als we rekening houden met het onderzoek gepresenteerd door AST Sports Science, kunnen we concluderen dat Whey Protein goed is, althans in theorie.

We kunnen echter niet voorbijgaan aan het feit dat het door de fabrikant van het product genoemde experiment is gemaakt met bodybuilders en niet kan garanderen dat dezelfde resultaten worden waargenomen bij bijvoorbeeld beginners of amateursporters.

Om erachter te komen of Whey Protein VP2 echt goed is, hebben we besloten om uit te zoeken wat gewone gebruikers die al gebruik hebben gemaakt van het supplement hierover hebben verteld in rapporten op internet.

Op de website van Body Building, die sportsupplementen verkoopt, verschijnt het product met een gemiddelde van 8,9 - op een schaal van nul tot 10 in de evaluatie. Dit betekent echter niet dat alle gebruikers volledig tevreden zijn met het product in het opmerkingengedeelte van de site.

Hoewel sommige klaagden onaangename smaak en moeilijk te mengen en los de wei met andere ingrediënten, wat volgens een wijziging in het product formule te hebben waargenomen, waardoor een lagere dan gebruikt vóór en een onderzoek samenstelling opgegeven door de fabrikant in de site van de tijd dat de formule geen veranderingen had ondergaan.

Aan de andere kant is het ook waar dat sommige gebruikers van dezelfde site in hun rapporten zeiden tevreden te zijn met het product.

En in Braziliaanse winkels vonden we positieve resultaten, waarbij consumenten beweerden dat Whey Protein VP2 goed is voor vetvrije massagroei en dat het product beter is dan vergelijkbare supplementen van andere merken.

Zoals we zojuist hebben gezien, zijn er mensen die de resultaten van het product en anderen die het niet leuk vonden leuk vonden. We weten dat er een supplement dat is perfect, kunnen de effecten veranderen van persoon tot persoon, op het ritme van het functioneren van je lichaam en zijn kenmerken, en om de gewenste resultaten in relatie tot spiergroei te realiseren is ook nodig als wijden aan een specifiek dieet en oefenen regelmatig bodybuildingtraining.

Voordat u besluit om uw wei te kopen, is het bovendien belangrijk dat u rekening houdt met de doelen die u wilt bereiken en praat met een personal trainer en een vertrouwde voedingsdeskundige om erachter te komen welk model van het supplement het beste bij u past. 

Hoe te nemen

De indicatie is dat het supplement tweemaal per dag wordt ingenomen: één dosis 30 minuten vóór de oefeningen en een andere net na het einde van de training. De consument moet een maatregel mengen (schep), wat overeenkomt met ongeveer 28 g Whey Protein VP2 met 225 ml water.

zorg

Kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen die een ziekte hebben, moeten een arts raadplegen voordat ze het product gaan gebruiken.

video:

Vond je de tips leuk?

Kent u iemand die het heeft gekocht en stelt dat weiproteïne VP2 goed is? Heb je al supplementen van AST Sports Science al gebruikt? Reageer hieronder!