Winstrol Gewichtsverlies? Hoe werkt het?


Winstrol Gewichtsverlies? Hoe werkt het? / supplementen

Veel mensen, bezorgd over een goede vorm, zijn op zoek naar alternatieve methoden om hun doelen te bereiken. Geallieerd of niet naar de sportschool en dieet, supplementen en anabolen zijn vaak een bijwerking van deze strijd om het ideale lichaam.

Hoewel we weten dat veel anabole steroïden gevaarlijk en schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn, vooral omdat ze worden misbruikt, is het Winstrol-medicijn een van de meest gewilde in de markt. Eigenaar van verschillende complimenten, als een samenstelling die "het vet opdroogt" en "de spieren definieert", de vraag is erg hoog, zelfs zonder een recept.

Maar gaat Winstrol toch afvallen? Wat zit er achter dit "fantastische" medicijn dat het lichaam in een paar weken modelleert en opdroogt? Wat is het echte effect op het menselijk lichaam? Laten we beter begrijpen wat Winstrol is en wat het doet.

stanozolol

Stanozolol, vaak verkocht onder de naam Winstrol, is een medicijn dat oraal of intramusculair (Winstrol Depot) kan worden ingenomen. Het werd in 1962 ontwikkeld door de Winthrop-laboratoria, maar tegenwoordig produceren verschillende laboratoria over de hele wereld deze stof. De belangrijkste producenten zijn echter Spanje en de Verenigde Staten, waar het door de FDA is goedgekeurd (Food and Drug Administration), het gebruik van Winstrol door mensen. Het gebruik ervan is ook toegestaan ​​bij dieren.

Winstrol kan worden gevonden in de vorm van tabletten, voor orale inname of in ampullen, rechtstreeks op de spier worden aangebracht. Het is een anabool derivaat van DHT, een hormoon dat op zijn beurt is afgeleid van testosteron, dat als een van zijn functies de deling en groei van spiercellen heeft, naast het verhogen van weerstand en kracht (dus sommige masculiniserende bijwerkingen kunnen voorkomen in de vrouwen, zoals we verderop zullen zien).

Hoe werkt het?

Omdat het een anabole steroïde is, is de belangrijkste functie van Winstrol om verhoogde lichaamsmassa te bieden, of het nu spieren, botten of vet is. Stanozolol verhoogt de productie van collageen, waardoor deze definitie ontstaat doordat de spieren en de huid stugger worden.

De belangrijkste functie ervan is het vergroten van de spiermassa, vooral voor mensen met een fragiele aandoening die deze grotere weerstand nodig hebben, zoals anorexia.

De eiwitten van het lichaam worden beter door het lichaam gebruikt, wat kan leiden tot een toename van de eetlust en het lichaamsgewicht, omdat het magere lichaam wordt gebouwd.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Oxandrolon - wat het is, wat het dient, cyclus en bijwerkingen
  • Anabole Deca Durabolin - Hoe het werkt en bijwerkingen
  • Sustanon - Wat is, hoe het werkt en Side Effects
  • Dianabol (Metandrostenolone) - Hoe het werkt en bijwerkingen

Houdt geen vloeistoffen vast

Veel mensen die het trouw hebben gebruikt, geloven dat Winstrol slanker is. De waarheid is dat deze substantie geen vloeistoffen in het lichaam vasthoudt, in tegenstelling tot zoveel andere anabolen, waardoor het lijkt alsof er verlies van lichaamsvet was en dat in feite Winstrol afslankte.

Het is echter belangrijk om te verduidelijken dat Stanozolol geen vet verbranden, maar het kan leiden tot gewichtsverlies als gevolg van de lagere hoeveelheid water in het lichaam. In dit gevoel, gelieerd aan een dieet, kan Winstrol leiden tot gewichtsverlies doordat het geen vocht in het lichaam vasthoudt en het nog steeds in staat is om spieren te verstijven en te definiëren. 

Het probleem van testosteron

Winstrol bleek een compleet onderdeel te zijn voor diegenen die hunkeren naar de goede vorm. Zoals we hebben gezien, verlaagt Winstrol, samen met een goed dieet, en verlaagt het nog steeds de lichaamsmassa. Echter, deze anabole is afgeleid van DHT, die op zijn beurt is afgeleid van testosteron, een overwegend mannelijk hormoon.

Vrouwen die Winstrol gebruiken, kunnen last krijgen van een aantal bijwerkingen van dit hormoon, zoals een verdikte stem, pijn in het lichaam, onregelmatige menstruatiecyclus, agressie en andere veranderingen in het lichaam. Het is belangrijk om een ​​arts te raadplegen over de dosering en de tijdsperiode dat Winstrol moet worden ingenomen om geen last te hebben van deze en andere bijwerkingen. 

Essentiële zorg

Zoals alle geneesmiddelen, moet enige zorg worden besteed aan het gebruik van deze stof. Het eerste bericht gaat naar de gebruikers van injecteerbare Winstrol, altijd op zoek naar massage van de plaats van de applicatie om de bloedstroom te activeren en geen kneuzingen, knobbeltjes en andere pijn na de toepassing te laten. Het is belangrijk voor zowel oraal als intermusculair gebruik om de medische en labelrichtlijnen strikt en met toewijding te volgen, omdat oneigenlijk gebruik van Winstrol kan leiden tot ernstige gevallen van bijwerkingen. Het respecteren van de dosering en intervallen is essentieel, naast het hebben van respijtperioden om het lichaam te ontgiften en de lever niet te overbelasten, de hoofdhit met dergelijke medicijnen.

Voor degenen die gokken op het feit dat Winstrol afslankt, is het belangrijk om je te wijden aan de bovengenoemde zorg en ook een evenwichtig en gezond dieet te volgen. Zoals we hebben gezien, verbrandt het geen vet, het verlaagt alleen het watervolume van het lichaam.Een hypocalorisch maar voedzaam dieet, gelieerd aan dit medicijn, kan het idee echt waarmaken dat Winstrol afslankt.

Als het medicijn niet correct wordt gegeven, kunnen afwijkingen in de lever, het optreden van acne, hoge bloeddruk, agressie, veranderd libido, haaruitval, testiculaire atrofie, gedragsstoornissen, naast andere bijwerkingen optreden. Deze effecten komen bij mannen vooral omdat, zoals gezegd, Winstrol een derivaat van testosteron heeft (wat geen testosteron zelf is) en het mannelijke lichaam uiteindelijk "begrijpt" dat het dit hormoon niet in het lichaam hoeft te maken. 

commercialisering

Winstrol kan worden gevonden in versies van 2 mg en 10 mg, of injecties van 50 mg / ml. Een groot probleem voor wie op zoek is naar Stanozolol op de markt, is de moeilijkheid om het authentieke product te onderscheiden van het namaakproduct, en daardoor vaak de gezondheid te schaden. Een truc om zeker te zijn is om te zien of er microscopisch kleine kristallen in de bodem van de ampul zitten en of het water in het mengsel is gesuspendeerd vanwege de lagere dichtheid. Het authentieke product heeft deze kenmerken en heeft een witte, melkachtige kleur.

De halfwaardetijd van Stanozolol is 8 uur, erg kort. Daarom wordt aanbevolen om het dagelijks te consumeren, voor de aanbevolen tijd.

Aanvullende referenties:

  • Drugs.com: anabole steroïde
  • Encyclopedia of Sports Medicine and Science: Anabolic Steroids: Side Effects
  • Nationaal Instituut voor Drugsmisbruik: NIDA InfoFacts: Steroids (Anabolic-Androgenic)
  • RxLijst: Winstrol

Heb je Winstrol genomen? Wat voelde je? Heb je ook de indruk dat Winstrol afneemt? Reageer hieronder!