Xanthine Afvallen? Wat het is, hoe het werkt, crème en tips


Xanthine Afvallen? Wat het is, hoe het werkt, crème en tips / supplementen

Degenen die graag leren over nieuwe trends in gewichtsverlies hebben mogelijk gehoord van xanthine. Deze stof, hoewel zeer aanwezig in ons dagelijks leven, is nog steeds weinig bekend, vooral wanneer we spreken van cosmetische crèmes op basis van xanthine.

Xanthine is een stof die belooft om gelokaliseerd vet te elimineren, en kan zelfs de hoeveelheid vet verdunnen die wordt verbrand door de gelokaliseerde massage gemaakt met crèmes die deze stof in zijn samenstelling hebben.

  • Zie meer: Massage voor gewichtsverlies - wat is het beste?

Weinig mensen weten echter dat xanthine bijna dagelijks in onze voeding voorkomt, wanneer we cafeïnehoudende dranken consumeren zoals koffie, thee, energiedranken, frisdranken en zelfs chocolade. Naast cafeïne zijn er andere soorten stimulerende xanthinen, zoals theobromine en theofylline.

Wanneer we het hebben over xanthine crèmes in hun samenstelling, denken we meteen aan gewichtsverlies en maatregelen. Dit komt omdat deze stof is gekoppeld aan een effectieve afname van gelokaliseerd vet. Maar is het waar dat xanthine echt gewicht verliest?

Er zijn nationale en geïmporteerde merken die cosmetische producten met xanthine in zijn samenstelling aanbieden en dus zullen we wat meer vertellen over wat deze stof is, hoe het werkt en achterhalen of xanthine echt afslankt.

Wat is xanthine?

Xanthine is een organische verbinding die wordt geproduceerd door alle cellen in het menselijk lichaam en ook door sommige planten en dieren. Het is heel overvloedig, maar slechts weinigen weten wat het is.

Over het algemeen zijn xanthinen hersenstimulerende en psychomotorische stoffen. De meest voorkomende soorten xanthine zijn cafeïne, aangetroffen in koffie en in kleinere hoeveelheden in theesoorten, theophyllines, ook aanwezig in theesoorten en theobromines, aangetroffen in cacao en dus in chocolade.

Geleerden hebben het vermogen ontdekt om vetverbranding te stimuleren wanneer sommige soorten xanthine rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Dat is hoe op xanthine gebaseerde crèmes zijn ontstaan ​​die beloven maatregelen te vertragen door grote hoeveelheden gelokaliseerd vet te verbranden.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Is Imecap echt slank?
  • Is Grenade Thermo Detonator goed?
  • Werkt Hyaluronic Acid Cream? Zorg en tips
  • Is Thermogenic echt slank?

Hoe werkt het?

De crèmeachtige xanthine belooft het verbranden van vet te versnellen en zelfs cellulitis te verminderen. Dit is mogelijk vanwege de chemische samenstelling, die de afbraak van vetcellen kan stimuleren door het proces genaamd lipolyse.

Elke crème gebruikt één type xanthine, omdat er verschillende zijn. De meest voorkomende zijn echter aminofylline en theofylline. Deze twee stoffen kunnen vetverbranding effectief stimuleren, maar andere soorten xanthine kunnen dit effect ook veroorzaken.

Deze verbindingen, aminofylline en theofylline, zijn zo krachtig dat ze cellen ook scheiden van opgehoopt vet, waardoor het lipolyseproces wordt vergemakkelijkt.

Sommige onderzoeken zijn uitgevoerd om de werkzaamheid van xanthine in cosmetische crèmes te bevestigen die beloven maatregelen te verminderen. In een recent onderzoek gebruikten 134 vrouwen een xanthinecrème op hun benen en heupen gedurende een maand.

De onderzoekers merkten op dat ongeveer 80% van de vrouwen die de behandeling met xanthine-crèmes voltooiden een aanzienlijke vermindering van de dijmetingen bereikten, terwijl ongeveer 70% de resultaten van goede heupreductie zag.

Het is vermeldenswaard dat een deel van de artsen niet gelooft dat de resultaten relevant zijn voor de werkelijke vetverbrandingsvraag.

Voedselbronnen van xanthine

Behalve dat het in cosmetische crèmes wordt aangetroffen, wordt xanthine ook vaak door voeding gebruikt, vooral voor diegenen die geen koffie leveren. Dat komt omdat cafeïne een vorm van xanthine is.

Naast koffie is een andere natuurlijke manier om xanthine te consumeren via thee. Witte, groene en zwarte thee hebben minder cafeïne dan koffie, maar ze zijn ook bronnen van xanthine.

Inname van xanthine via de orale route kan gunstig zijn voor gewichtsverlies, omdat het werkt door het metabolisme te versnellen en de verbranding van vet positief te beïnvloeden.

Chocolaatjes willen misschien weten dat chocolade ook een bron van xanthine is, omdat cacao in zijn samenstelling een stof heeft die theobromine wordt genoemd, een ander type xanthine. Natuurlijk zal de hoeveelheid xanthine in chocolade afhangen van de hoeveelheid cacao, en de bittere chocolaatjes hebben een hoger gehalte aan hun samenstelling.

Maar is xanthine toch afvallen?

Als xanthine wordt geconsumeerd door voedsel, zoals in koffie of thee, kan het een thermogeen effect hebben, omdat het cafeïne is. Er zijn enkele voedingssupplementen die xanthine bevatten en die beloven te helpen bij het afvallen.

De xanthine in crème zal op een andere manier werken. Xanthine in de vorm van een cosmetische crème bevat twee belangrijke werkzame bestanddelen, aminophylline en theofylline.Deze stoffen hebben het vermogen om een ​​type vetcelreceptor te stimuleren en de afbraak van deze cellen te versnellen, dat wil zeggen de plaatselijke vetverbranding te verbeteren.

Momenteel is er een grote verscheidenheid aan binnenlandse en geïmporteerde producten die xanthine gebruiken om te helpen bij vetverlies en maatregelen. Het is belangrijk dat het gebruik continu is, zodat de resultaten voelbaar zijn.

Experts wijzen erop dat door het gebruik van crèmes xanthine basis voor gewichtsverlies, een manier om de resultaten te verbeteren is het maken van een scrub voor het aanbrengen van het product, waardoor het de huid gemakkelijker te dringen.

Een ander belangrijk punt is dat het gebruik van xanthine crèmes regelmatig moet worden gebruikt, omdat de resultaten na de eerste vier weken zullen verschijnen.

tips

Om de resultaten van de toepassing van crèmes met xanthine verder te verbeteren, een interessante tip is om het gebruik van crèmes te maken en ook consumeren thee die xanthine hebben in zijn samenstelling, zoals groene thee of zwarte thee. Dit kan, volgens deskundigen, de effecten van de crème versterken.

Een andere tip is om de huid vaak te scrubben, omdat dit dode cellen verwijdert die het voor de crème en zijn actieve ingrediënten moeilijk kunnen maken om de huid te penetreren.

Kent u iemand die een crème met xanthinesmelts gebruikt en beweert? Wil je dit product proberen? Reageer hieronder!