Is Xpel MHP goed? Hoe het werkt, rapporten, bijwerkingen en hoe te gebruiken


Is Xpel MHP goed? Hoe het werkt, rapporten, bijwerkingen en hoe te gebruiken / supplementen

Geproduceerd door Maximum Humam Performance (MHP), is Xpel MHP een supplement dat belooft te werken voor spierdefinitie door vochtretentie in het lichaam te verminderen en het vetverbrandingsproces te intensiveren.

Laten we nu controleren of Xpel MHP goed is in wat het belooft, op basis van rapporten van gebruikers, en begrijpen hoe het supplement in ons lichaam werkt en wat de waarschijnlijke bijwerkingen zijn.

Voedingsinformatie

Dienende grootte: 7.3g (1 zakje)
kwantiteit
per portie
% DV (*)
Energy Value10Kcal
koolhydraten3g1%
suikers0g-
Vitamine B650mg2500%
calcium200mg20%
magnesium100mg25%
kalium90mg3%
XPel Herbal Blend1200mg-
*% Dagelijkse waarden zijn gebaseerd op een dieet van 2000 Kcal of 8400 kj. Uw dagelijkse waarden kunnen hoger of lager zijn, afhankelijk van uw energiebehoeften.
ingrediënten: Guaraná (Paullinia cupana L., zaden), groene thee (Camellia sinensis, bladeren), maltodextrine, natuurlijk kersenaroma, rode bietenkleurstof en aanzurend: citroenzuur. Bevat geen gluten.
Gesuggereerd gebruik: Verdun 1 sachet (7,3 g) in 400 ml kokend water. XPel moet bij voorkeur koud worden geconsumeerd.
aanbeveling: Houd de container goed gesloten en droog.

Hoe werkt het?

Volgens informatie van de fabrikant MHP zelf, wordt Xpel gemaakt van plantenextracten met diuretische eigenschappen, dat wil zeggen dat het volume van de eliminatie van vloeistof die in het lichaam wordt vastgehouden via de urine wordt verhoogd.

Het zijn vrouwen die het meest last hebben van vochtretentie vanwege het feit dat oestrogeen, het vrouwelijke hormoon, het lichaam meer vatbaar maakt voor vochtretentie. Dit maakt het supplement geschikt voor vrouwen, hoewel mannen het ook kunnen gebruiken.

Bovendien, volgens het bedrijf, remt het supplement het antidiuretisch hormoon, een ander punt dat de verwijdering van overtollig vocht in het lichaam bevordert. Volgens MHP bestaat het supplement ook uit elektrolyten, die uitdroging gevolgd door krampen en verminderde sportprestaties helpen voorkomen.

Het bedrijf beweert ook dat Xpel guarana en groene thee heeft, die niet alleen bijdragen aan de diuretische werking, maar ook kunnen helpen om overtollig lichaamsvet te verminderen.

  • Zie ook: Hoe groene thee afslankt.

Om het gewenste effect te bereiken, moet u een dieet volgen met een gecontroleerde natriuminname, uw dagelijkse waterinname verhogen en een verlaagd vetpercentage in het lichaam hebben. Thuis is het vetgehalte niet laag, de zwelling kan zelfs afnemen, maar het is niet mogelijk om de spierdefinitie te hebben.

Is Xpel MHP goed? 

Om te begrijpen of Xpel MHP goed is, kunnen we niet simpelweg geloven wat het bedrijf dat produceert belooft. Een ander belangrijk punt is om te achterhalen wat de rapporten van gebruikers en analyses die op het internet worden gepubliceerd, claimen.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Amino Decanate is goed? Hoe het werkt, verhalen en hoe te nemen
  • Is Testo HD goed? Hoe het werkt, rapporten, bijwerkingen en hoe te gebruiken
  • Myo-X MHP werkt? Rapporten, Hoe te gebruiken, bijwerkingen en resultaten
  • Beta HD Atlhetica is goed? Wat het dient, verhalen, bijwerkingen en hoe te gebruiken

Laten we beginnen met de indruk die consumenten hebben geregistreerd op de verkoopsite van Body Building. Daar kreeg het supplement cijfer 8.5 - op een schaal van nul tot 10 - en werd beoordeeld als een goed product.

Op de pagina merkte een gebruiker op dat ze Xpel gebruikte om water uit het lichaam te verwijderen voor een fotoshoot en dat het product grote verschillen tot gevolg had. Een andere enthousiaste internetgebruiker zei dat het product het beste diureticum is dat ooit is gemaakt, terwijl een gebruiker tevreden was en zei dat het supplement goed werkt voor het verwijderen van vocht uit het lichaam vóór presentaties.

Niet alle consumenten op de site waren echter tevreden met Xpel. Een van hen, met 12,5% lichaamsvet, zei dat het supplement hem helemaal niet hielp. In dezelfde richting zei een andere ontevreden websurfer dat het product ervoor zorgde dat hij de badkamer veel gebruikte, maar hij merkte geen verschil in zijn lichaam, dat een vetpercentage van 20% heeft.

Op de site Supplement Reviews, die gebruikersrecensies van supplementen verzamelt, vinden we een rapport dat zegt dat Xpel helpt om een ​​droge look te krijgen, geen zwelling veroorzaakt, spierdefinitie oplevert, maar uitdroging kan veroorzaken als de persoon niet voorzichtig is.

Het is belangrijk om te weten dat de kwestie van uitdroging meerdere keren is aangehaald als een punt tegen het product in beoordelingen die zijn gepubliceerd in Supplement Reviews.

Op dezelfde pagina toonde een andere surfer ook voldoening met het product en schreef daaraan effecten toe zoals de definitie van de buik en het springen van de aderen in het lichaam.

Een andere professionele beoordelaar van supplementen gaf een 9e noot aan het product.A verklaarde dat het het beste diuretische supplement op de markt is, maar waarschuwde dat het nuttigen ervan zonder het juiste dieet niets zal doen.

Aan de andere kant verklaarde een internetsurfer die gedurende 20 dagen Xpel MHP gebruikte op een discussieforum dat het product het niet waard is. Volgens de vrouw heeft ze de gewoonte om veel water te drinken, weinig natrium te consumeren en slechts een toename van het verlangen om naar de badkamer te gaan te ervaren. Het meisje zei zelfs dat ze zelfs een beetje vocht verloor, maar is van mening dat dit niet significant was en dat mensen die al de basis hebben en een goed dieet hebben, het supplement niet nodig hebben.

In hetzelfde forum zei een andere gebruiker dat hij Xpel begon te gebruiken op verzoek van zijn nutrologist, maar hij voelde geen verschil.

De bovenstaande rapporten laten ons zien dat de conclusie dat Xpel MHP goed is of niet van persoon tot persoon kan verschillen. We moeten er rekening mee houden dat elk een type lichaam, lichaam en gewoonten heeft die de verkregen resultaten kunnen beïnvloeden.

Daarom is het advies dat we hebben om ervoor te zorgen dat het diureticum echt geschikt en echt noodzakelijk is voor uw geval, dat u uw coach, arts en voedingsdeskundige raadpleegt voordat u het krijgt.

Bijwerkingen en zorg

Het gebruik van Xpel MHP kan de volgende bijwerkingen hebben:

  • hoofdpijn;
  • uitdroging;
  • Nierinsufficiëntie;
  • Extreme vermoeidheid of zwakte;
  • Verhoogd zweet met een onaangename geur.

Wanneer u deze of andere symptomen ervaart terwijl u het supplement neemt, zoek dan zo snel mogelijk medische hulp om te weten hoe u verder moet gaan en stel vast of u het gebruik van het product wilt stoppen of beëindigen.

Diuretica kunnen gevaarlijk zijn omdat ze uitdroging kunnen veroorzaken door de afvoer van vocht uit het lichaam via de urine te verhogen. Om veilig te zijn over het gebruik van Xpel, dient u uw arts te raadplegen voordat u het product koopt, vooral als u lijdt aan een gezondheidstoestand of een medicijn gebruikt.

Het wordt niet aanbevolen om het supplement in combinatie met een thermogene stof te gebruiken, omdat de combinatie van de twee tachycardie kan veroorzaken.

Hoe te nemen

De fabrikant van het supplement raadt aan dagelijks een tot twee sachets te nemen met 400 ml water 's morgens of' s middags. De belofte is dat duidelijke resultaten zullen worden waargenomen binnen een interval van 12 uur.

Al in de tabletversie is de richtlijn om 's morgens vier capsules per dag in te nemen, gedurende maximaal vijf dagen.

Effectievere resultaten worden toegeschreven aan de sachetversie van Xpel MHP.

Tijdens het gebruik van Xpel MHP is het van vitaal belang om veel water te consumeren. De reden hiervoor is dat we het hier hebben over een diureticum dat vloeistof uit het lichaam verwijdert. Als dit water niet wordt aangevuld, loop je het risico van uitdroging.

Kent u iemand die heeft gebruikt en beweert dat Xpel MHP goed is in wat het belooft? Heb je zin om dit supplement te ervaren? Reageer hieronder!