Yellow Hornet Stacker 2 Echt slank?


Yellow Hornet Stacker 2 Echt slank? / supplementen

Op de markt voor meer dan 10 jaar, kan Yellow Hornet Stacker 2 worden gevonden als Stacker 2, Yellow Hornet of als een voedingssupplement genaamd Black Jax. Degene die het zoekt, is achter het snelle, langdurige en effectieve gewichtsverliesproces, plus een extra dosis energie om de zware workouts van de sportschool te weerstaan. Bekend als een thermogeen en farmacologisch voedingssupplement, wordt het niet als een anabool beschouwd.

Maar waar is dit medicijn van gemaakt, wat zegt om zonder veel moeite gewichtsverlies te bereiken? Hoe werkt het? Verliest Yellow Hornet Stacker 2 echt gewicht? We zullen dit alles hierna zien.

samenstelling

De verklaring voor de roem die Yellow Hornet Stacker 2 aflegt, zit allemaal in de productformule. Toen het werd uitgebracht, was het een geweldige sensatie en bereikte al snel de bestverkopende afslankmachine in de VS. Zijn formule had de aanwezigheid van efedrine, een sterke thermogene stof (versneller van het metabolisme).

Met het verbod op efedrine in de VS en het grootste deel van de wereld moest de fabrikant de formule aanpassen. NVE was nog steeds bekend als het eerste bedrijf dat de Amerikaanse federale overheid aanklaagde met het argument dat Stacker 2 veilig was voor consumptie als het correct werd gedaan.

Het verbod op efedrine had een grote impact op de voedingssupplementensector en er werd gezocht naar nieuwe alternatieven. De fabrikant van Stacker begon het alleen te produceren met legaliserende, stimulerende en thermogene stoffen, waardoor het product echt helpt om gewicht te verliezen zonder het eerder bestaande gezondheidsrisico.

U vindt in het originele Amerikaanse label de lijst met verschillende componenten die verantwoordelijk zijn voor het energie- en thermogene effect van Stacker, zoals: bittere sinaasappel (bitter oranje), kolanoot, artillerie-extract en witte wilgenschors. Bovendien bevat elke capsule 200 mg cafeïne en een TriGuggulyptoid-complex.

In de Braziliaanse formule zijn de vermelde ingrediënten: guaranapoeder, chroompicolinaat, vitamine B6, C en E; choline, siliciumdioxide, gelatine en water. Biedt 120 gram cafeïne per portie en bevat geen gluten.

Hoe wordt Yellow Harnet Stacker 2 slank?

De thermogene functie van Stacker 2 is om te helpen bij het verbranden van vet, het transformeren in energie en, als gevolg daarvan, het hoog houden van de verschillende taken van de dag, inclusief de training. Door stimulerende stoffen in de formule te bevatten, bestrijdt Stacker 2 ook spiervermoeidheid. Bovendien werken de energetische kruiden, rijk aan cafeïne, om energie te leveren aan het lichaam.

AANVULLENDE ARTIKELEN
  • Ripped Extreme Voor wat het is en bijwerkingen
  • Lipo 6 Black - Bijwerkingen en verzorging - doet het pijn?
  • Is Lipodrol echt slank? Hoe het werkt, verhalen en hoe te nemen
  • Thermo Rush Hoe het werkt, bijwerkingen en hoe te gebruiken

Op die manier, Yellow Harnet Stacker 2 slims, omdat het werkt als een vetverbrander, versnelt het metabolisme. De belangrijkste reden hiervoor is cafeïne. Dit effect is echter tijdelijk, omdat het lichaam uiteindelijk resistent wordt tegen cafeïne.

Volgens de fabrikant van Stacker 2 kan deze combinatie van ingrediënten, naast het verhogen van energie en kracht, de eetlust reguleren en vetten verbranden. De effecten kunnen van persoon tot persoon veranderen en zijn afhankelijk van de andere routinematige gewoonten van elk. Er zijn mensen die beweren grote afvallen te hebben behaald en anderen die nog niet zoveel verschil hebben opgemerkt.

Contra-indicatie en bijwerkingen

Sommige componenten van Stacker 2 kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen die er gevoelig voor zijn. Ze kunnen het hart versnellen, hoofdpijn, duizeligheid, angstgevoelens, slapeloosheid en de bloeddruk verhogen. Kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en mensen met welke ziekte dan ook dienen een arts te raadplegen voordat zij Stacker 2 innemen.

Mensen die dagelijks de gewoonte hebben om cafeïne te consumeren, moeten voorzichtig zijn om de hoeveelheid van deze stof te verminderen terwijl ze zichzelf mediceren met Yellow Hornet Stacker 2.

Hoe te consumeren

Om effectief af te vallen, zoals het product garandeert, is het aanbevolen om 1 capsule te consumeren na elke maaltijd, zonder de hoeveelheid van 3 capsules per dag te overschrijden. Het gebruik ervan is het meest effectief als het gepaard gaat met regelmatige lichaamsbeweging en een gezond voedingspatroon. Controleer het etiket van het product voor indicatie van gebruik, omdat u misschien een Amerikaanse formule gebruikt die verschilt van die in Brazilië.

Heb je het product gebruikt? Denk je dat Yellow Hornet Stacker 2 echt dun is? Hoe waren de effecten op jou? Reageer hieronder!