Yomax Emagrece? Hoe het werkt, wat het dient en hoe het wordt ingenomen


Yomax Emagrece? Hoe het werkt, wat het dient en hoe het wordt ingenomen / supplementen

Yomax is een geneesmiddel dat alleen op recept verkrijgbaar is. Het gebruik ervan is oraal en voor volwassenen en het kan worden gevonden in verpakkingen met 60 tabletten van 5,4 mg.

Waar is Yomax voor bedoeld? 

Ook volgens de bijsluiter verwijst de indicatie van het geneesmiddel naar de behandeling van mannelijke seksuele disfuncties van psychogene oorsprong (aandoeningen veroorzaakt door psychische stoornissen), vasculair of diabetisch.

Yohimbine hydrochloride, een stof die aanwezig is in de samenstelling van het medicijn, wordt ook door urologen gebruikt bij de diagnose van bepaalde vormen van erectiestoornissen.

Hoe werkt Yomax? 

Volgens informatie uit de bijsluiter werkt het medicijn op de wijziging van de bloedstroom van de penis, wat de erectie tot gevolg heeft.

Verliest Yomax gewicht? 

In de bijsluiter hebben we geen bijwerkingen gevonden die tot de conclusie leiden dat de stof, althans direct, gewichtsverlies veroorzaakt. Daarom kunnen we volgens het document niet vaststellen dat Yomax dunner is.

Echter, yohimbine, dat zoals we hierboven zagen, deel uitmaakt van de samenstelling van het medicijn, wordt gebruikt in supplementen om de seksuele prestaties te verbeteren, de energie te verhogen en vetverbranding te bevorderen.

Het supplement van de stof wordt ook gebruikt voor het verkrijgen van vetvrije massa met bodybuilding.

We kunnen dit echter niet als voldoende factor gebruiken om te beweren dat Yomax dunner is. Dit komt omdat het bewijs dat yohimbine koppelt aan gewichtsverlies beperkt is. Het lijkt alleen een energetische rol te hebben en is niet direct gerelateerd aan gewichtsverlies.

AANVULLENDE ARTIKELEN
 • Werkt Ritmoneuran? Verliest het gewicht? Wat te doen, bijwerkingen en hoe te gebruiken
 • Gamax Vet of afvallen? Wat het is en hoe het werkt
 • Is Fenofibrate Thinner? Voor wat het is en dosering
 • Famotidine Thinner? Bijwerkingen en wat het doet

Onderzoek waaruit blijkt dat compost nuttig kan zijn bij het bevorderen van vetverlies, stelt dat dit gebeurt wanneer het gebruik ervan wordt geassocieerd met het beoefenen van lichaamsbeweging.

Verschillende wetenschappelijke artikelen hebben de stof geëvalueerd. Een van hen werd in het jaar 2002 in de Medische hypothese die stelde dat yohimbine de efficiëntie van de training kan verbeteren en zo bijdraagt ​​aan vetverlies.

Een andere studie, die in 2006 werd uitgebracht Onderzoek en sportgeneeskunde (Research and Sports Medicine, gratis vertaling) concludeerde dat yohimbine heeft geholpen om het lichaamsvet bij voetballers aanzienlijk te verminderen. De onderzoekers begrepen dat de verbinding kan worden gebruikt als een strategie voor gewichtsverlies voor topsporters, dat wil zeggen mensen die op hoog niveau oefenen.

Aan de andere kant, de Medline Plus benadrukte dat yohimbine, in overdreven doses, bijwerkingen zoals nierfalen, onregelmatige hartslag en toevallen, een hartaanval kan veroorzaken. Overmatige hoeveelheden van de stof kunnen kortademigheid, zeer lage bloeddruk, hartproblemen, verlamming en zelfs de dood veroorzaken.

Maar waarom garanderen deze effecten die worden toegeschreven aan yohimbine niet dat Yomax afvallen? We kunnen niet de hamer slaan en ja zeggen, want als dat het geval was, zou het effect waarschijnlijk op de lijst met bijwerkingen verschijnen, toch?

Men kan stellen dat het niet behoort tot de bijwerkingen, omdat het is geassocieerd met lichaamsbeweging. Dit kan zelfs voor sommige mensen zinvol zijn, maar het leidt ons wel tot het maken van enkele waarschuwingen.

Yomax is geen supplement dat wordt geproduceerd om gewichtsverlies of inspanningsefficiëntie te stimuleren. Dus, als je doel is om af te vallen en je winst in bodybuilding te verbeteren, niets om zelf medicatie te geven.

Naast het niet kunnen garanderen dat de remedie het gewenste effect zal hebben, kan dit leiden tot gezondheidsproblemen zoals die in het volgende onderwerp, die over de bijwerkingen ervan spreekt.

Als er niets anders, de bijsluiter waarschuwt dat yohimbine onder toezicht van experts al gewend aan de toepassing ervan moet worden gebruikt.

Dus voor diegenen die willen afvallen of spieren willen krijgen, laten we de aanbeveling om een ​​dieet fit te volgen naar het doel en om fysieke oefeningen te doen die in deze zin kunnen bijdragen. Maar altijd op een veilige manier, met de hulp van professionals zoals voedingsdeskundige, arts en fysieke trainer.

En als je wilt de yohimbine supplementen gericht op deze doelstellingen te testen, moet u deze professionals te praten om ervoor te zorgen dat ze echt geschikt voor u en dat zal niet leiden tot schade aan hun gezondheid.

Yomax bijwerkingen

Ook volgens de bijsluiter kan het geneesmiddel de volgende bijwerkingen veroorzaken:

 • angst;
 • duizeligheid;
 • hoofdpijn;
 • opwinding;
 • slapeloosheid;
 • Symptomen van manie;
 • Erectie van haar;
 • loopneus;
 • Verhoogde motoriek;
 • nervositeit;
 • prikkelbaarheid;
 • duizeligheid;
 • zweten;
 • tremoren;
 • tintelingen;
 • Verandering in coördinatie;
 • Dissociatieve staten;
 • Verhoogde bloeddruk;
 • Hoogte van de hartslag;
 • Verminderd urinevolume;
 • misselijkheid;
 • braken;
 • Versmalling van de bronchiën, waardoor kortademigheid ontstaat;
 • hoesten;
 • sinusitis;
 • blozen;
 • Rode vlekken op de huid.

Als u deze of andere bijwerkingen tijdens het gebruik van het geneesmiddel ervaart, vertel uw behandelend arts dan snel over het probleem, zodat het kan bepalen wat er moet gebeuren.

Contra-indicaties en zorg met Yomax

De remedie mag niet worden gebruikt door patiënten die overgevoelig zijn voor een van de bestanddelen van hun formule of die lijden aan nierstoornissen, leverstoornissen, angina pectoris, hypertensie, hartaandoeningen en psychiatrische aandoeningen.

Het mag ook niet worden ingenomen door kinderen, ouderen en vrouwen die zwanger zijn of hun baby borstvoeding geven. Yomax moet met voorzichtigheid worden gebruikt door personen met een voorgeschiedenis van gastroduodenale ulcera.

Tijdens de behandeling met het medicijn moeten de bloeddruk en de hartslag van de patiënt periodiek worden gecontroleerd. Als u een medicijn gebruikt terwijl u het recept van het gebruik van Yomax heeft ontvangen, vertel hen dan wat deze geneesmiddelen zijn voor uw arts, zodat hij kan vaststellen of er een risico is op interactie tussen beide.

Hoe Yomax te nemen?

Eerst en vooral moet u het advies van uw arts volgen over alle aspecten van de behandeling met de medicatie, zoals de dosering en de duur van de behandeling. Hij is degene die de bijzonderheden en behoeften van uw geval kent en ongehoorzaamheid aan deze richtlijnen kan problemen voor uw gezondheid opleveren.

Met dit in gedachten geeft de bijsluiter aan dat de tabletten oraal worden ingenomen en vergezeld gaan van vloeistof. Het blad raadt ook aan om driemaal daags één tablet in te nemen en stelt vast dat de behandeling niet langer dan 10 weken mag duren.

Als de patiënt nadelige reacties ervaart zoals misselijkheid, duizeligheid of nervositeit, raadt de bijsluiter aan om de dosering driemaal daags te verlagen naar ½ tablet en vervolgens de dosering geleidelijk te verhogen tot één tablet per dag. Het document waarschuwt ook dat de behandeling niet moet worden stopgezet zonder dat de arts hiervan op de hoogte is.

Prijs van Yomax

Het is mogelijk om het medicijn te koop te vinden voor bedragen tussen R $ 57,04 en R $ 76,04. U kunt echter verschillende prijzen voor dit bereik vinden, afhankelijk van de locatie en vestiging waar Yomax is gekocht.

Heb je ooit iemand horen praten over Yomax die mager is geworden? Ben je nieuwsgierig om het uit te proberen vanwege dit, zelfs wetende dat het niet jouw indicatie en de bijwerkingen zijn? Reageer hieronder!